Haku
Viitteet 1-4 / 4
GN-pakin anatomia
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
Kuka muistaa aloittaneensa uransa ”nissenä” hinkkaamassa yön pikkutunteina
pohjaanpalaneita GN-vuokia? Ja juuri kun luuli saaneensa paikat puhtaaksi,
yhtä hikinen ja väsynyt kokki raahaa vielä jostain piinttyneen ”genarin” ...
Ravintolat politiikan pelinappulana
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
Rqavintola-ala on saanut meillä ja maailmalla koronan seurauksena enemmän partlamenttiaikaa ja palstatilaa kuin koskaan aiemmin.
Tekoäly(tön) ammattikeittiö
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Ammattikeittiöt ovat historiansa ajan tasapainoilleet ennustamattoman kysynnän ja ylimitoitetun ruokatuotannon välillä. Keittiöväellä ei edelleenkään ole täsmätietoa, miten paljon asiakkaita (esimerkiksi oppilas-, potilas- ...
Ammattikeittiön algoritmi
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Pääsin kuuntelemaan tieteilijöiden suunnittelemaa, ties kuinka monetta, suomalaisen ruuan ekosysteemihanketta. Ekosysteemin alle tulisivat maa- ja ruokatalouden arvontuotannon, uusien ruokatuotteiden, hävikin ja viennin ...