Haku
Viitteet 1-5 / 5
Tekoäly(tön) ammattikeittiö
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Ammattikeittiöt ovat historiansa ajan tasapainoilleet ennustamattoman kysynnän ja ylimitoitetun ruokatuotannon välillä. Keittiöväellä ei edelleenkään ole täsmätietoa, miten paljon asiakkaita (esimerkiksi oppilas-, potilas- ...
Ruokaa turuilta ja toreilta
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Ollakko kesällä auki vai kiinni, siinäpä kysymys. Ravintola-alan horisontti on ollut hämärän peitossa jo runsaan vuoden. Nyt visiona on hyvä myyntikesä sekä iloiset, liikkuvat, janoiset, nälkäiset ja rokotetut asiakkaat.
Paluu ruokalaan
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Vanha kotitalousopettajahahmoni heräsi pari vuotta sitten eloon, kun pääsin tutustumaan Turengin uuteen keskuskeittiöön. Kuulin henkilöstöltä monia tarinoita ruokatuotannon ja -kuljetusten sekä kouluruokailun järjestämisen ...
Ammattikeittiön algoritmi
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Pääsin kuuntelemaan tieteilijöiden suunnittelemaa, ties kuinka monetta, suomalaisen ruuan ekosysteemihanketta. Ekosysteemin alle tulisivat maa- ja ruokatalouden arvontuotannon, uusien ruokatuotteiden, hävikin ja viennin ...
Pysy muutoksen perässä
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Aiemmin henkilöstöravintoloissa panostettiin volyymiin. Nyt koitetaan kaikin keinoin saada etätyöläiset lounastamaan ravintoloissa, joten katse täytyy kääntää mikrotasolle.