Haku
Viitteet 1-10 / 24
Ympäristövastuullisuus Break Sokos Hotel Flamingossa
(2020)
Opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Break Sokos Hotel Flamingolle. Aiheena on Sokos Hotels-ketjuun kuuluvan Break Sokos Hotel Flamingon ympäristöjohtamisen-, ja vastuullisuuden tutkiminen Green Key-ympäristömerkin kriteerejä ...
Suomen ruokamatkailun kärkituotteet markkinoinnin näkökulmasta: -suklaajäkälää, luontokokemuksia ja hyvää mieltä
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, miten suomalaisia ruokamatkailutuotteita tulisi markkinoida, jotta ne houkuttelisivat kansainvälisiä ja kotimaisia matkailijoita. Lisäksi tarkoitus oli selvittää, millaisia hyviä ...
Majoitusliikkeen ja kotieläinpihan liiketoimintasuunnitelma
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena on tuottaa liiketoimintasuunnitelma, jonka pohjalta perustetaan uusi matkailualan yritys. Idea opinnäytetyölle on peräisin kirjoittajan omasta mielenkiinnosta ja opiskelemasta alasta. Tarkoituksena ...
Experiential marketing campaign handbook: case Herceg-Novi
(2019)
There is a hidden gem located in the Balkans, yet to be discovered by the tourist masses. Montenegro is a versatile destination with something to offer to all kinds of travellers’ needs. The number of Finnish tourists ...
Alueelliset ruokamatkailuhankkeet, niiden tavoitteet ja toteutus
(2020)
Tämä opinnäytetyö on toimeksianto Hungry for Finland ruokamatkailun tuotteistamisprojektille. Opinnäytetyö on kirjoitettu lokakuun 2019 ja marraskuun 2020 välisenä aikana. Kyseessä on laadullisin menetelmin toteutettu ...
Kotimaisen ruokamatkailijan toiveita vapaa-ajanmatkaltaan Suomessa
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, mitä kotimaiset ruokamatkailijat toivovat
kotimaan vapaa-ajanmatkaltansa. Työn toimeksiantaja oli Haaga-Helian Hungry for Finland-ruokamatkailuhanke. Työn tavoitteena oli ...
Tislaamot osana suomalaista ruokamatkailua
(2020)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantaja on Haaga-Helia amk:n ruokamatkailuhanke, jonka tavoite on saada ruoka ja juoma tärkeäksi osaksi Suomen matkailua. Työn päätavoite on selvittää, miten tislaamot voisivat toimia ...
Pääkaupunkiseudun hotellien toimenpiteet koronapandemian aikana
(2021)
Tämä opinnäytetyö on tutkimus, jolla selvitetään pääkaupunkiseudun hotellien muuttuneita palveluprosesseja koronaviruspandemian (COVID-19) aikana. Lisäksi tarkoituksena on selvittää, kuinka hotellit aikovat jatkossa ...
Suomen matkakohteiden kokoojaverkkosivut FinAwaylle
(2021)
Tässä opinnäytetyössä toteutettiin produktina verkkosivut FinAway-yritykselle. FinAway on opinnäytetyön kirjoittajan ja toisen liikekumppanin perustama yritys. FinAwayn visiona on olla matkakohteiden uudenlainen suodatuspalvelu. ...
Markkinointiketju Worldhotelsin merkitys Hotel Fabianille
(2014)
Yksityinen hotelli joutuu kamppailemaan asiakkaista suuria hotelliketjuja vastaan. Pienet hotellit ovat usein tuntemattomia mutta tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia. Sosiaalisen median asema vahvistuu hotellialan arjessa ...