Haku
Viitteet 1-10 / 80
Vastuullisuusviestinnän suunnitteleminen ravintola-alan yritykselle
(2021)
Tämä on toiminnallinen opinnäytetyö, jonka lopputuloksena on tuotos kohdeyritykselle. Työn tekeminen ajoittuu kevääseen 2021. Työn perustana toimii teoreettinen viitekehys, jonka jälkeen empiirisessä osassa kuvataan toiminta ...
Tapahtumien markkinointi Olutravintola Jano Verkkosaaressa
(2020)
Opinnäytetyö suoritettiin produktina eli toiminnallisena työnä ja toimeksiantaja yrityksenä toimi Olutravintola Jano Verkkosaari. Työssä luodaan markkinointisuunnitelma ravintolassa järjestettävälle tapahtumalle. ...
Ihmislähtöinen perehdytysohjelma ravintolan perehdytysprosessin tukena
(2021)
Suunnitelmallisella perehdyttämisellä saavutetaan parhaimmillaan talon tavat ja työtehtävät hallitseva uusi työntekijä yritykselle. Nykyaikana tämä ei enää yksistään riitä, vaan on tärkeää kohdata työntekijät ihmisinä ja ...
Digimarkkinoinnin toteutus ravintola Pikku Hukalle
(2019)
Tämä opinnäytetyö toteutettiin produktina, jonka tuotoksena toteutettiin toimeksiantajayritykselle, ravintola Pikku Hukalle digitaalista markkinointia. Opinnäytetyön tavoitteena oli vahvistaa toimeksiantajayrityksen imagoa ...
Väriteoriaa annosten rakentamiseen
(2019)
Tämän opinnäytetyön tarkoitus on tutkia värejä ja niiden vaikutusta ruokaan ja kuinka niitä voitaisiin käyttää paremmin annoksia suunniteltaessa. Tutkimustulosten avulla pyritään selvittämään väriharmonian merkitystä ...
Elämysravintolan liiketoimintasuunnitelma
(2019)
Opinnäytetyössä kuvataan liiketoimintasuunnitelman tekemistä ravintolan perustamisen vaiheessa. Työ tehtiin toimeksiantona Son of a Punch -nimiselle yritykselle. Toimeksianto annettiin keväällä 2018.
Opinnäytetyön ...
Salihenkilökunnan mitoituksen optimointi Ravintola Arthurissa
(2020)
Opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Hotel Arthurille ja se on tutkimustyyppinen. Työn tavoitteena on selvittää, kuinka saadaan salihenkilökunnan työvuoromitoitus mahdollisimman kannattavaksi Ravintola Arthurissa. Työn ...
Opas vastuulliseen kalan ostamiseen à la carte -ravintoloille
(2019)
Tämän produktityyppisen eli toiminnallisen opinnäytetyön aiheena oli tuoreen kalan hankintaa käsittelevän oppaan laatiminen à la carte ravintoloille. Työn tavoite on oppaan avulla auttaa ravintoloissa hankintoja tekeviä ...
Sosiaalisen median markkinointisuunnitelma Landgasthof Bärenille
(2019)
Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen produkti, jonka päätavoitteena on tehdä sosiaalisen median markkinointisuunnitelma toimeksiantajayritykselle. Alatavoitteena on kasvattaa seuraajia valituissa kanavissa, ja luoda niihin ...
Ravintolatapahtuman toteuttaminen partiolaisten piirileiri Kliffalle
(2019)
Tämä produktimuotoinen opinnäytetyö käsittelee tapahtuman järjestämistä onnistuneesti. Opinnäytetyö toteutettiin Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n piirileiri Kliffalla kesällä 2018. Tapahtumaproduktin suunnittelu aloitettiin ...