Haku
Viitteet 1-10 / 18
Suomen ruokamatkailun kärkituotteet markkinoinnin näkökulmasta: -suklaajäkälää, luontokokemuksia ja hyvää mieltä
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, miten suomalaisia ruokamatkailutuotteita tulisi markkinoida, jotta ne houkuttelisivat kansainvälisiä ja kotimaisia matkailijoita. Lisäksi tarkoitus oli selvittää, millaisia hyviä ...
Suomen ruokamatkailustrategian päivitys 2020-2028 - ruokamatkailualalla toimivien henkilöiden näkökanta
(2020)
Opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Hungry for Finland -ruokamatkailun kehittämishankkeelle. Hanke on koordinoimassa nykyiselle ruokamatkailustrategialle päivitystä vuosille 2020-2028.
Työn ...
Japanilaisten odotukset suomalaisesta ruuasta ja ruokamatkailusta
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on tuottaa tietoa japanilaisista matkailijoista Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Hungry for Finland-ruokamatkailuhankkeelle. Sen tavoitteena on kehittää Suomen ruokamatkailua. Ruokamatkailuhanke ...
Makumatka Maltalle - opas Maltan ruokamatkailuun
(2021)
Ruokamatkailu on kasvava ilmiö ja yhä enemmän pinnalla maailmanlaajuisesti. Ruokamatkailusta on tullut pysyvästi yksi merkittävistä matkailun osa-alueista. Ruokamatkailijat ovat jatkuvasti etsimässä uusia kohteita ja ...
Ruokamatkailuaktiviteetit Suomessa
(2021)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Hungry for Finland – ruokamatkailuhanke, joka aloitti suomalaisen ruokamatkailun kehittämisen ja koordinoimisen jo vuonna 2012. Työn päätavoitteena ...
Alueelliset ruokamatkailuhankkeet, niiden tavoitteet ja toteutus
(2020)
Tämä opinnäytetyö on toimeksianto Hungry for Finland ruokamatkailun tuotteistamisprojektille. Opinnäytetyö on kirjoitettu lokakuun 2019 ja marraskuun 2020 välisenä aikana. Kyseessä on laadullisin menetelmin toteutettu ...
Pienpanimoiden mahdollisuudet suomalaisessa ruoka- ja juomamatkailussa
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli löytää kehitysehdotuksia siihen, miten pienpanimoiden olisi mahdollista toimia osana ruoka- ja juomamatkailua. Ruokamatkailulla tarkoitetaan kauas tai lähelle matkustamista, ruokaan liittyvän ...
Kotimaisen ruokamatkailijan toiveita vapaa-ajanmatkaltaan Suomessa
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, mitä kotimaiset ruokamatkailijat toivovat
kotimaan vapaa-ajanmatkaltansa. Työn toimeksiantaja oli Haaga-Helian Hungry for Finland-ruokamatkailuhanke. Työn tavoitteena oli ...
Tislaamot osana suomalaista ruokamatkailua
(2020)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantaja on Haaga-Helia amk:n ruokamatkailuhanke, jonka tavoite on saada ruoka ja juoma tärkeäksi osaksi Suomen matkailua. Työn päätavoite on selvittää, miten tislaamot voisivat toimia ...
Opas nuotioruokailun järjestämiseen
(2021)
Opinnäytetyöon toiminnallinen ja sen tarkoituksena on kehittää opas nuotioruokailunjärjestämiseen. Oppaan päätavoitteena on avustaa yrittäjiä nuotioruokailuiden järjestämisessä sekä inspiroida sitä kautta Suomen ruokamatkailun ...