Haku
Viitteet 1-10 / 21
The aspect of mobility in the career paths of hotel managers of one hotel chain in Helsinki
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2011)
The changes in the modern environment happen constantly. Individuals and organizations try to cope with the changes. The hotel industry has been showing good economical results globally and in Finland during the recent ...
Service design for Chinese restaurant management in Finland
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2011)
The main objective of the thesis is focused on understanding the service and operation model of Chinese restaurants in Finland, identifying the gaps between the service suppliers’ and the customers’ view on service ...
Employee-driven innovation : the manager's guide to EDI
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2011)
The majority of great innovative ideas are not discovered in a laboratory by a group of brilliant minds, nor in the executive office by the top managers. The people that deal with the company‟s problems, analyze the ...
Possible Cost Cutting in Nepalese Restaurants in Finland to survive economic depression: case study on Restaurant Everest Spice
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2011)
Author(s)
Ashish Thapa
Report/thesis title:
Possible cost cutting in Nepalese Restaurants in Finland to survive economic depression: A case study on Restaurant Everest Spice
Number of pages and appendix pages
45+5
Gl ...
Restonomiopiskelijoiden käsityksiä HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun yrittäjyysopinnoista
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2011)
Yrittäjyys on nykyään suosittu aihe, eikä syyttä sillä se on merkittävä talouskasvun ja työllisyyden lähde. Se korostuu etenkin nyt, kun suuremmat yritykset ovat alkaneet siirtää toimintaansa maihin, joissa tuotantokustannukset ...
Henkilöstön kehittäminen Helsingin palvelualojen oppilaitoksessa
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2011)
Tämän työn tavoitteena on perehtyä majoitus- ja ravitsemisalan opettajien osaamistarpeisiin ja osaamisen kehittämiseen; minkälaista osaamista ammatillisilta opettajilta vaaditaan nyt suhteessa elinkeinon tulevaisuuden ...
Fostering Learning and Leadership : Organizational Change in Haaga Future Leaders Club
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2011)
Haaga Future Leaders Club is an optional addition to student's curriculum in Haaga. Its fundamental purpose is to facilitate the learning of its members. HFLC's main activities are project assignments from the industry, ...
Henkilöstöruokailun ravitsemukselliset ja laadulliset ominaisuudet: hotellin vastaanottovirkailijoiden näkemyksiä
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2011)
Hotellin vastaanoton työ on vuorotyötä, jolla on todettu olevan vaikutuksia terveyteen. Vuorotyöllä on yhteyksiä muun muassa sydän- ja verisuonitauteihin, diabetekseen ja tiettyihin syöpätyyppeihin. Vuorotyöntekijät kärsivät ...
Regional destination marketing and websites as marketing tool : Study case: Nature Park Lahn-Dill Bergland, Germany
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2011)
This thesis gives a deeper understanding of destination marketing and branding in a wider sense. More specifically, the main focus is put on the brand communication through websites of regional destination marketing ...
Työhyvinvoinnin johtamisen kehittäminen - ravintola-alan näkökulmia
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2011)
Tässä opinnäytetyön tutkimuksessa perehdytään työhyvinvoinnin johtamisen kehittämiseen ravintola-alan näkökulmasta. Tutkimuksen tavoite oli saada tietoa työhyvinvoinnin johtamisen kehittämisestä anniskelu- ja henkilöstör ...