Haku
Viitteet 1-10 / 75
Alkon viinien makutyyppien hyödyntäminen päivittäisessä myyntityössä
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2015)
Alko Oy otti käyttöön viinien makutyypit kaikkiin myymälöihinsä kesällä 2012. Makutyyppien tarkoituksena on auttaa kuluttajaa hahmottamaan laajaa viinien valikoimaa ja löytämään omaan makuun sopivia viinejä. Alko Oy on ...
Creating a Scandinavian brunch for BistroCafe Min Krog
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2015)
This thesis is about creating a Scandinavian brunch menu and a brunch product for BistroCafé Min Krog located in Kirkkonummi, Finland. The goal of this thesis is to give a clear framework for creating a brunch menu for a ...
Esimiestyön vaikutus työntekijöiden työtyytyväisyyteen Yrityksessä A
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämän opinnäytetyön aiheena on Yritys A:n esimiestyön vaikutus työntekijöiden työtyytyväisyyteen ja motivaatioon. Tutkimus toteutettiin, koska haluttiin kartoittaa millainen työtyytyväisyyden ja motivaation tila yrityksessä ...
Majoittuvien kokousasiakkaiden tyytyväisyys hotelli- ja ravintola Mustion Linnassa
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on tutkia kokousasiakkaiden tyytyväisyyttä kokouspalve-luihin, majoituspalveluihin sekä ravintolapalveluihin hotelli- ja ravintola Mustion Linnassa. Työn tavoitteena oli selvittää kuinka ...
Opetusravintolan asiakaspalvelujakso palveluprosessina
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2015)
Sekä julkisten että yksityisten palvelujen on kyettävä uudistumaan asiakaslähtöisesti menestyäkseen palvelukilpailussa. Nuorten ammatillinen koulutus on yksi julkisista palveluista. Muun muassa sen kehittämiseen kohdistuu ...
Aamiaismajoitusyrityksen perustaminen Helsinkiin
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2015)
Majoitustoiminta on yksi maailman vanhimmista liiketoiminnoista, josta aamiaismajoitusyrittäminen on murto-osan. Helsingissä aamiaismajoituksia ei ole ainakaan vielä joka kulmalla ja siksi tämän opinnäytetyön tavoitteena ...
Pori Jazz catering ja ulkoistamisen mahdollisuus
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämä opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Pori Jazz 66 ry:lle. Työn tavoitteena on toimia toimeksiantajayrityksen johdon päätöksenteon tukena ulkoistamista mietittäessä. Tutkielmassa selvitetään rajahinta, jolla cateringtoiminnot ...
Kasvisruokaohjeiden kehitystyö suurkeittiöiden tarpeisiin
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2015)
Kasvisruoka on kasvava mahdollisuus, johon voi olla järkevää panostaa monista eri syistä johtuen. Opinnäytetyö pyrkii avaamaan kasvavan kasvisruokailun syiden moninaisuutta.
Opinnäytetyön tietoperustassa käsitellään ...
"Ei kesää ilman festareita eikä festareita ilman talkoolaisia": Kotkan Meripäivien talkootoiminnan kehittäminen
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2015)
Talkoolaiset mahdollistavat usean tapahtuman järjestämisen ja näin ollen Suomen monipuo-lisen kulttuuritarjonnan. Kotkan Meripäivät, kuten monet muutkin tapahtumat, on alun perin järjestetty pelkällä talkootyöllä. Useiden ...
Sosiaalinen media Juustoliike Lentävän Lehmän markkinoinnin työkaluna
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2015)
Tämä opinnäytetyö esittelee erilaisia sosiaalisen median kanavia markkinoinnin näkökulmasta. Toimeksiantajana työllä on Hakaniemen kauppahallissa toimiva Juustoliike Lentävä Lehmä, jolle opinnäytetyön produktina luotiin ...