Haku
Viitteet 1-10 / 532
Liiketoimintasuunnitelma karibialaistyyliselle ravintolalle
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämä opinnäytetyö on produktimuotoinen ja se muodostuu kahdesta osasta: Karibian alu-een ruokaan ja kulttuuriin sekä liiketoimintasuunnitelmaan liittyvästä tietoperustasta ja pro-duktista, joka on liiketoimintasuunnitelma ...
Ravintolalogistiikan kehittäminen yhteistyön, ydintoimintoihin keskittymisen sekä kustannusten hallinnan avulla
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2013)
Tässä tutkimuksessa selvitetään yhteistyön, ydintoimintoihin keskittymisen sekä kustannusten hallinnan ilmenemistä yritysten toiminnassa logistiikan näkökulmasta. Työn tavoitteena on tarjota vertailukohta sekä antaa ...
Green meetings in the hospitality industry
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2013)
The object of this research thesis is focused mostly on green meetings in the hospitality industry to be environment friendlier. It concerns what the hospitality industry and especially hotels can do within their meeting ...
Rate parity in changing online distribution landscape
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2013)
The online distribution of hotel rooms has been in turmoil for some years now. Especially in the focus has been the hotel rate parity and the meta search of hotel rooms. In 2011, Google presented the hoteliers with Google ...
Omavalvontasuunnitelma Luksian opetuskeittiöön ja leipomo-konditorialinjalle
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön aiheena on Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän uuden leipomo-konditorialinjan omavalvontasuunnitelman päivittäminen ja tarpeellisten uusien kohtien lisääminen.
Opinnäytetyön tekeminen alkoi kesällä 2017 ...
Ravintolan salihenkilökunnan työvaatteiden merkitys brändin, elämyksen ja palvelumuotoilun näkökulmista
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2013)
Ravintola-alan salihenkilökunnan työvaatetus on pysynyt viime vuosikymmenet lähes samanlaisena. Osa ravintoloista, kuten tämän opinnäytetyön innoituksena oleva ravintola Gaijin, ovat lähteneet kustomoimaan työvaatetusta ...
Kertomus onnistuneesta ravintolakokemuksesta
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2013)
Jatkuva sosiaalisen median muutos tuo ravintoloille uusia markkinoinnin mahdollisuuk-sia. Nykypäivänä on trendikästä jakaa omia kokemuksiaan toisille ihmisille ja erilaiset sovellutukset, kuten Eat.fi -internetsivusto, ...
Ruokaohjeiden ja toimintaohjeen laatiminen kurssikeittiö Kokan ruoanvalmistuskursseille
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2013)
Ravintola Nokan yhteydessä toimivassa ruoanvalmistuskursseja järjestävässä kurssikeittiö Kokassa on ollut liiketoimintaa jo yli kymmenen vuoden ajan. Toiminnan ohjeistus on siirtynyt aina suusanallisesti ohjaajalta toiselle. ...
Seksuaalisen häirinnän ilmeneminen hotelli- ja ravintola-alalla
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2013)
Raportin tavoitteena on kartoittaa seksuaalisen häirinnän yleisyyttä ja ilmenemistä ho-telli- ja ravintola-alalla. Alatutkimusongelmina on miten seksuaalinen häirintä ilmenee erilaisissa alan yrityksissä ja miten hotelli- ...
Nimisuojilla nostetta ruokamatkailuun! - EU:n nimisuojajärjestelmän hyödyntäminen Suomen ruokamatkailun edistämiseksi
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2013)
Vastakohtana globaalille elintarvikekaupalle on syntynyt uutta kiinnostusta sellaisia paikallisesti tuotettuja tuotteita kohtaan, joiden alkuperä tunnetaan. Kuluttajat kokevat paikallisen tuotannon olevan tae tuotteen ...