Haku
Viitteet 1-10 / 72
Matkaopas yhteisöohjautuvuuteen
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2021)
Tämä kirja on yksi Business Finlandin rahoittaman Minimalist Organizational Design (MODe) -tutkimushankkeen lopputuotoksista.
Halusimme tehdä käytännönläheisen opaskirjan yhteisöohjautuvuutta kohti kulkeville. Tässä kirjassa ...
Vientikoulutuksella suomalaisia elintarvikkeita maailmalle.
(Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry, 2021)
Vientikoulutuksella suomalaisia elintarvikkeita maailmalle Suomen elintarvikevienti tarvitsee osaajia. Elintarvikkeiden viennin arvo Suomessa on ollut suhteellisen pieni verrattuna toimialan liikevaihtoon. Tavoitteena onkin ...
Jatkuva oppiminen oppilaitosten ulkopuolella – yhteisiä tulkintoja ja merkityksiä rakentamassa
(Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö – OKKA-säätiö sr, 2021)
Tarkastelemme tässä tutkimuksessa jatkuvaa oppimista oppimisen kokonaismallin ja elinikäisen oppimisen sukupolvien kautta. Tutkimme, miten jatkuva oppiminen ymmärretään ja miten sen nähdään toteutuvan oppilaitoskontekstin ...
Tunnista tekaistut ravintola-arviot
(Restamark Oy, 2021)
Tekaistut ravintola-arviot ovat yksi digiajan mukanaan tuomista negatiivisista ilmiöistä. Ravintoloitsijan näkökulmasta korostuu tilanteen hallinta.
Tekoäly(tön) ammattikeittiö
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Ammattikeittiöt ovat historiansa ajan tasapainoilleet ennustamattoman kysynnän ja ylimitoitetun ruokatuotannon välillä. Keittiöväellä ei edelleenkään ole täsmätietoa, miten paljon asiakkaita (esimerkiksi oppilas-, potilas- ...
Ruokaa turuilta ja toreilta
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Ollakko kesällä auki vai kiinni, siinäpä kysymys. Ravintola-alan horisontti on ollut hämärän peitossa jo runsaan vuoden. Nyt visiona on hyvä myyntikesä sekä iloiset, liikkuvat, janoiset, nälkäiset ja rokotetut asiakkaat.
Avoin TKI-toiminta ja tietohallinto
(Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry, 2021)
Tietohallinnon rooli korkeakouluissakin on mahdollistaa ydintoiminnot ja tukea niiden prosessien toteutumista. Tässä katsauksessa nostetaan esiin muutamia keskeisiä näkökohtia, joita avoimen TKI-toiminnan ja tietohallinnon ...
Nuoret ja työn merkitys - IT- ja sotealojen vastavalmistuneiden työhön sitoutuminen
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2021)
Mikä saa nuoren sitoutumaan työhön, mikä tekee työstä merkityksellistä? Mikä saa innostumaan, voimaantumaan ja kehittymään?
Tässä julkaisussa näihin kysymyksiin vastataan it- ja sotealan vastavalmistuneiden nuorten ja ...
Paluu ruokalaan
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Vanha kotitalousopettajahahmoni heräsi pari vuotta sitten eloon, kun pääsin tutustumaan Turengin uuteen keskuskeittiöön. Kuulin henkilöstöltä monia tarinoita ruokatuotannon ja -kuljetusten sekä kouluruokailun järjestämisen ...
Ammattikeittiön algoritmi
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Pääsin kuuntelemaan tieteilijöiden suunnittelemaa, ties kuinka monetta, suomalaisen ruuan ekosysteemihanketta. Ekosysteemin alle tulisivat maa- ja ruokatalouden arvontuotannon, uusien ruokatuotteiden, hävikin ja viennin ...