Haku
Viitteet 1-10 / 169
Helsinki Gig Worker Autonomy and Gamification
(2023)
This research explores the autonomy and gamification of gig workers working at an unnamed company in Helsinki. The report focusses on the nature of the work and the courier application, which distributes the labour among ...
Yksilöllisen online-valmennuksen haasteet ja mahdollisuudet
(2023)
Tämä opinnäytetyö käsittelee yksilöllistä online-valmentamista. Työn tavoitteena oli selvittää, millaisia haasteita ja mahdollisuuksia online-valmentaminen tarjoaa palvelua tarjoaville valmentajille. Täysin etänä toteutettavat ...
Metso Outotec yritysjärjestelylle asetettujen synergiatavoitteiden toteutuminen
(2023)
Metso ja Outotec toteuttivat vuonna 2020 yritysjärjestelyn, jonka tavoitteena oli muodostaa toimialan johtava yhtiö. Yritysjärjestely toteutettiin osittaisjakautumisella, jossa Metson Minerals -liiketoiminta yhdistyi ...
The impact of the Korean Wave on Finnish travelers
(2023)
Opinnäytetyön tavoitteena on tutkia Hallyun vaikutusta suomalaisiin matkailijoihin. Hallyu on viime vuosina noussut maailmanlaajuiseksi ilmiöksi K-pop-yhtye BTS:n ja sarjojen kuten Parasite ja Squid Game ansiosta. Tavoitteena ...
The Power of Togetherness: Exploring Strategies and Tools for Building and Sustaining a Sense of Community in International Accommodation Operator
(2023)
Objectives of this thesis was to create community event calendar for the commissioner Noli Studios. Noli Studios is an international accommodation operator that offers guests shorter-term and longer-term accommodations. ...
Ympäristömerkkien ja -sertifikaattien soveltuvuus tapahtumatalo Tavara-asemalle: Kartoitus ja opas
(2023)
Tässä opinnäytetyössä kartoitettiin Tampereen Kulttuurikamari Oy:n lähtökohtia, tavoitteita ja rajoitteita koskien hiljattain auenneen tapahtumatalo Tavara-aseman ympäristötoiminnan sertifioimista. Tulosten perusteella ...
Flavours and Traditions of Oulu- Food Tourism Route in the Capital of North Ostrobothnia
(2023)
The primary objective of this product-type thesis was to craft a cultural food tourism route in the Oulu area tailored for international travelers. This main objective was supported by three sub-objectives: first, identifying ...
Esihenkilötyön vaikutus työntekijöiden sitoutumiseen Sushibar + Wine ravintoloissa
(2023)
Tämä opinnäytetyö on toimeksianto Sushibar + Wine ravintoloille. Tämän työn tarkoitus on tutkia, kuinka esimiestoiminta Sushibar + Wine vaikuttaa ravintolan työntekijöihin sekä ravintolan
toimintaan. Meidän tekemämme ...
Travel package for young customer segment
(2023)
In today's world, characterized by a generation of young and adventurous travellers aged 18-30, the demand for travel experiences tailored to their preferences has reached unprecedented heights. This cohort seeks travel ...
Miten käsikirjoitetaan dokumenttielokuva: käsikirjoittamisen teoria dokumenttielokuvan tuotannon tukena
(2023)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on tutkia dokumenttielokuvan käsikirjoituksen roolia tuotannon eri vaiheissa. Tässä toiminnallisessa opinnäytetyössä yhdistyvät dokumenttielokuvan tuottaminen sekä kirjallinen raportti, ...