Haku
Viitteet 1-10 / 13
Creating better knowledge and skills in the Maltese Hospitality Industry on how to cater for Diabetics
(2020)
According to the IDF Atlas, Malta has a 13.2% prevalence of persons suffering from diabetes amounting to 42,300 persons (2017) aged between 20 to 79 years old. This is quiet alarming since the global prevalence is 8.8%, ...
Jakelukanavien tehokas hallinta tuottojen optimoimiseksi hotelleissa
(2023)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tuottaa produkti, itseopiskelumateriaali, jakelukanavien tehokkaaseen hallintaan liittyen, hotelleissa työskenteleville vastaanottovirkailijoille. Opinnäytetyö on kirjoitettu 2023 ...
Tuoksumarkkinointi hotelli- ja ravintola-alalla
(2021)
Opinnäytetyön päätavoitteena oli selvittää, olisiko tuoksumarkkinoinnin lisääminen Suomen hotelli- ja ravintola-alan yrityksissä kannattavaa yrityksille sekä kuluttajille. Työn alatavoitteet sisälsivät kysymykset siitä, ...
Onboarding plan for the front desk trainees of Hotel U14
(2022)
The current thesis has been done in cooperation with Hotel U14 to develop a new onboarding plan for the training program organised by the front desk employees. The program targets students in the hospitality area with ...
Lohjan Sairaalan potilasruokailun lautashävikin mittaaminen
(2021)
Tutkin opinnäytetyössä Lohjan Sairaalan potilasruokailun lautashävikin määrää. Vuosien aikana on havaittu, että sairaalan ruokahävikin määrä on joillakin osastoilla kasvanut. Saadakseni selville todellisen ruokahävikin ...
Using Instagram for restaurant marketing
(2022)
This is a research -based thesis and this study's objective is to examine the potential of Instagram for restaurant marketing. The impacts of Instagram marketing in the Helsinki restaurant industry are the focus of this ...
Opas vastuullisiin ruokavalintoihin kuluttajille ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin näkökulmasta
(2022)
Kuluttajien ruokavalintoihin vaikuttaa kasvavissa määrin vastuullisuuden huomioiminen. Kuluttajien kasvanut valveutuminen ruokatuotannon haitoista ympäristölle sekä eläinten hyvinvoinnille
on muuttanut monen ihmisen ...
Developing Employee Engagement at Helsinki Ravintolat
(2022)
Toiminnallinen AMK-opinnäytetyö, joka kertoo prosessista työn imun kehittämiseksi Helsinki Ravintoloissa osallistavalla menetelmällä. Opinnäytetyön tuote, tutkimusmetodi ja kehityskohde oli viiden ravintolan henkilöstölle ...
Pricing strategies used in Restaurants to help them reach their target profit
(2023)
This thesis aims to help restaurant owners find the most effective pricing strategy to reach their desired profit. In today's climate of rising food costs and inflation, implementing the proper menu pricing methods is ...
Tervetuloa Belgeen-opas
(2023)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön toimeksiantajana on ravintola Belge, joka on Helsingin keskustassa Kluuvissa sijaitseva belgialainen olut- ja ruokaravintola. Ravintola on yksi HOK-Elannon konsernin alle kuuluvista ...