Haku
Viitteet 1-10 / 27
Validation and Assessments in Vocational Hospitality Training
(2020)
The research presented in the thesis is about assessments and validation issues in voca-tional training in hospitality. The objective of this master’s thesis is to investigate and ana-lyse possible and existing challenging ...
Creating Next Generation Loyalty
(2021)
The purpose of this thesis is to describe the development process in creating next generation loyalty service in Finnair. The goal was to improve the customer experience by defining more effective ways of working and ...
Suurtapahtuman järjestäminen vapaaehtoisvoimin – Case TUL100-juhlavuosi
(2020)
Kehittämistyön tavoitteena oli toteuttaa ja raportoida TUL100-juhlavuoden suurtapahtuma eli luoda tapahtumaraportti pohjaksi järjestön tuleville suurtapahtumille. Tapahtumaraportin on tarkoitus helpottaa tulevaisuudessa ...
Service Design of AR Mobile Application for a Museum/ Case Study “Aviation Museum”
(2021)
Augmented Reality (AR) technology offers a lot of potential to museums. A number of museums worldwide and in Finland, adopting AR technology, is constantly growing as it offers more opportunities to enlarge current exhibitions ...
Changing content marketing production using agile practices
(2019)
This thesis studies how an agile approach can be used to improve the content production process in content marketing. The background lies in the author’s experience in website development projects that have been managed ...
Designing digital solutions for Haaga-Helia International Services
(2019)
The objective of this thesis is to create a concept for new, digital service solutions for the services offered for students going abroad on student exchange for the time period of one or two semesters. The commissioning ...
Yhdessä tehden ympäri vuoden – Liperin kunnan ja järjestöjen harrastusyhteistyön kehittämisprosessi
(2020)
Tämän kehittämistyön tavoitteena oli luoda toimintamalli Liperin kunnan ja järjestöjen yhteistyön sekä viestinnän kehittämiseksi. Järjestöyhteistyön mallin luomisen ohella kehittämisprosessin tavoitteena oli työstää ...
New public business training concept for the Estonian hospitality employees
(2021)
The macro-economic and social environment in the hospitality industry has since 2020 entered into a phase of deep change. Changes have also influenced the circumstances where talent development takes place and how employees ...
Testausaineistojen hallinta järjestelmäkehittämisessä
(2020)
Ketterä kehittäminen asettaa tiukemmat vaatimukset testauksen aineistolle kuin aiemmin on ollut ja lisäksi testauksessa käytettävää aineistoa on päästävä hyödyntämään tehokkaammin.
Perinteinen järjestelmäkehitys on ...
An Exploration on Experience Design: Developing an Experience Concept for Pastry Shops with Mass Customisation
(2023)
This paper discusses the development of an Experience design concept for a future pastry shop. The focus of the concept will be on the daily retail service of a future pastry shop in a potential market. The research wishes ...