Haku
Viitteet 1-10 / 41
Asiakaslähtöisen kahvilakonseptin luominen Compass Group Finland Oy:lle
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Compass Group Finland Oy:lle asiakaslähtöi-nen kahvilakonsepti, jota pystyttäisiin hyödyntämään kaikissa organisaation toimipisteissä. Organisaation antama tavoite oli luoda ...
Tulevaisuuden oppimisympäristö
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena on kehittää tulevaisuuden oppimisympäristön konsepti, jota voidaan käyttää suunnittelun pohjana tulevaisuuden oppimisympäristölle. Opetus ja ravintola-ala muuttuvat jatkuvasti ja oppimisympäristön ...
Kasvun mahdollistaminen tuotteistuksen avulla
(2021)
Tämä opinnäytetyö on tehty NIKA Equestrian Oy:n toimeksiantona. Tavoitteena kehittää kouluratsastukseen perustuvaa palvelutuotetta: NIKA Academyn pienryhmätunteja. Yrityksellä on pienryhmätunneille suuret kasvutavoitteet ...
Sisäisen työnantajamielikuvan kehittäminen CMB ravintoloilla
(2020)
Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantoja CMB Ravintoloille. CMB Ravintolat on 17 eri ravintolasta koostuva ravintolaryhmä. Opinnäytetyön tavoitteena oli avata sisäisen työnantajamielikuvan käsitteitä ja sen kehittämiseen ...
Ravintola Kabackan asiakastyytyväisyyden kartoitus
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena on kartoittaa seinäjokelaisen ravintola Kabackan asiakastyytyväisyyttä. Työn teoriaosuudessa käsitellään asiakastyytyväisyyttä sekä asiakaskokemuksen johtamista. Asiakastyytyväisyyden osalta ...
Digitaalisen palvelualustan vaatimusmuotoilu osana Krapin palvelukonseptia
(2021)
Opinnäytetyö käsittelee lisäarvon tuottamista uuden digitaalisen tietojärjestelmän avulla. Krapihovi Oy:lla on suunnitteilla uusi palvelukonsepti, jossa digitaalinen alusta on osana palvelukokonaisuutta. Projektissa ...
Hemma Hos Rastachef- lounasravintolan vaihtelevien asiakasmäärien selvittäminen
(2021)
Toimeksiantajana on Rastachef Oy Ab, ylläpitämä lounasravintola ”Hemma Hos Rastachef”, Tammisaaren keskustassa. Kasvisravintola on hyvin suosittu, mutta yrityksellä on kuitenkin ollut ongelmia epävakaiden asiakasmäärien ...
Alueelliset ruokamatkailuhankkeet, niiden tavoitteet ja toteutus
(2020)
Tämä opinnäytetyö on toimeksianto Hungry for Finland ruokamatkailun tuotteistamisprojektille. Opinnäytetyö on kirjoitettu lokakuun 2019 ja marraskuun 2020 välisenä aikana. Kyseessä on laadullisin menetelmin toteutettu ...
Perehdyttämisopas Hotelli Helkan vastaanottoon
(2020)
Hotelli Helka on Helsingin keskustassa sijaitseva majoitustoimintaa tekevä yritys. Helkalla on vahva arvopohja, joka perustuu vastuullisuuteen ja ihmisten kohtaamiseen yksilöinä. Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Helkan ...
Kurssikeskuksen palveluiden kehittäminen palvelumuotoilun menetelmin
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoitus on kehittää kurssikeskuksen palveluosaston palvelukon-septi, joka toimii tapana kehittää prosesseja ja ylläpitää palvelun laatua. Kurssikeskuksen varsinainen toiminta on tälläkin hetkellä ...