Haku
Viitteet 1-10 / 14
Suomen ruokamatkailun kärkituotteet markkinoinnin näkökulmasta: -suklaajäkälää, luontokokemuksia ja hyvää mieltä
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, miten suomalaisia ruokamatkailutuotteita tulisi markkinoida, jotta ne houkuttelisivat kansainvälisiä ja kotimaisia matkailijoita. Lisäksi tarkoitus oli selvittää, millaisia hyviä ...
Ruokamatkailukilpailut 2015, 2017 ja 2019 Suomen ruokamatkailun kehittäjinä
(2020)
Valtakunnallinen ruokamatkailukilpailu on järjestetty kolme kertaa, vuosina 2015, 2017 ja 2019. Ruokamatkailukilpailun tavoitteena on kannustaa matkailualan toimijoita yhteistyössä kehittämään elämyksellisiä, paikallisuuteen ...
Alueelliset ruokamatkailuhankkeet, niiden tavoitteet ja toteutus
(2020)
Tämä opinnäytetyö on toimeksianto Hungry for Finland ruokamatkailun tuotteistamisprojektille. Opinnäytetyö on kirjoitettu lokakuun 2019 ja marraskuun 2020 välisenä aikana. Kyseessä on laadullisin menetelmin toteutettu ...
Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 - Yhdessä tekoja luonnosta ammentaen toimenpiteet 2020-2023
(Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2020)
HUNGRY FOR FINLAND!
Puhdas, turvallinen, aito, laadukas ja pohjoinen!
Tämä strategia on Suomen ensimmäisen ruokamatkailustrategiaa 2015-2020 seuraava
päivitys. Viidessä vuodessa ruokamatkailusta on tullut kansainvälisesti ...
Kotimaisen ruokamatkailijan toiveita vapaa-ajanmatkaltaan Suomessa
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, mitä kotimaiset ruokamatkailijat toivovat
kotimaan vapaa-ajanmatkaltansa. Työn toimeksiantaja oli Haaga-Helian Hungry for Finland-ruokamatkailuhanke. Työn tavoitteena oli ...
Tislaamot osana suomalaista ruokamatkailua
(2020)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantaja on Haaga-Helia amk:n ruokamatkailuhanke, jonka tavoite on saada ruoka ja juoma tärkeäksi osaksi Suomen matkailua. Työn päätavoite on selvittää, miten tislaamot voisivat toimia ...
Ruokamatkailu Visit Sweden.com -internetsivuilla potentiaalisen matkailijan kokemana
(2021)
Opinnäytetyö toteutettiin toimeksiantona Hungry for Finland -hankkeelle. Hungry for Finland -hankkeen tavoite on, että ruokamatkailu on alueellisesti näkyvämmässä roolissa kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla. ...
Ruokamatkailu Islannissa
(2021)
Tämä opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Hungry for Finland -hankkeelle. Hanke on jo vuodesta 2012 kehittänyt suomalaista ruokamatkailua ja kerännyt maailmalta hyviä käytänteitä. Opinnäytetyön tarkoituksena on tutkia ...
Sosiaalisen median markkinointisuunnitelma Suomen ruokamatkailusta ja sen toteuttaminen
(2021)
Tämän opinnäytetyön aiheeksi valikoitui sosiaalisen median markkinointisuunnitelma Suomen ruokamatkailusta ja suunnitelman toteuttaminen Instagramissa. Opinnäytetyössä sosiaalisen median markkinointisuunnitelma on rajattu ...
Asiantuntijoiden näkemyksiä Suomen ruokamatkailun tulevaisuudesta 2030
(2022)
Opinnäytetyöni alkoi Suomen ruokamatkailuhankkeen toimeksiannosta, missä pääongelma ja tarkoitus on nimensä mukaisesti selvittää suomalaisten asiantuntijoiden näkemyksiä Suomen ruokamatkailun tulevaisuudesta vuoteen 2030 ...