Haku
Viitteet 1-10 / 32
Salihenkilökunnan mitoituksen optimointi Ravintola Arthurissa
(2020)
Opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Hotel Arthurille ja se on tutkimustyyppinen. Työn tavoitteena on selvittää, kuinka saadaan salihenkilökunnan työvuoromitoitus mahdollisimman kannattavaksi Ravintola Arthurissa. Työn ...
Henkilöstöetujen merkitys työnhaussa ravintola-alalla
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia henkilöstöetujen merkitystä ravintola-alalla työnha kuvaiheessa. Henkilöstöetujen merkitys näkyy isona asiana ravintola-alan työntekijöiden rekrytoinnissa, jonka takia on tärkeää ...
Koronapandemian vaikutus kuluttajan valintoihin pienpanimo-oluissa
(2020)
Suomessa ja maailmalla on valloillaan koronavirus, joka on muuttanut ja muuttaa pysyvästi esimerkiksi kuluttajien ostokäyttäytymistä. Tässä työssä perehdytään tämän vaikutukseen oluen ostamisessa. Näkökulmani on vahvasti ...
Alustatalouden "born global" -yrityksen kansainvälistyminen
(2021)
Työn tarkoituksena oli selvittää suomalaisten ”born global” alustatalouden startup-yritysten kansainvälistymispolkuja. Teoreettisena tavoitteena oli luoda viitekehys suomalaisesta nä-kökulmasta pk-yritysten kansainvälist ...
Menestysmahdollisuuksia ravintola-alalla: asiakaslähtöinen strateginen opas
(2023)
Tässä opinnäytetyössä käsitellään ravintola-alan strategista suunnittelua ja sen roolia liiketoiminalle. Strategia on keskeinen työkalu, joka edistää kilpailuetua ja taloudellista kannattavuutta ravintola-alalla. Korostetaan ...
Sustainable Travel Finland –merkki ruokamatkailuritysten vastuullisuuden kirittäjänä
(2023)
Opinnäytetyö toteutettiin toimeksiantona Hungry for Finland- ruokamatkailuhankkeelle. Ruokamatkailuhankkeella pyritään koordinoimaan suomalaisen ruokamatkailun kehittämistä. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, miten ...
Boost Your Beverage - liiketoimintasuunnitelma ravintoloiden juomatuotteiden konsultointiyritykselle
(2021)
Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen, jonka tuotoksena on liiketoimintasuunnitelma ravintola- ja juoma-alalla toimivalle konsultointiyritykselle. Työ koostuu kahdesta osasta; tietoperustasta, jossa käsitellään konsultointia, ...
Monien mahdollisuuksien museokahvila
(2023)
Päivälehden museossa aloitettiin suunnitelmat museokonseptin uudistamiseksi vuonna 2021. Museolla on ollut suunnitelmissa myös museokahvilan perustaminen jo pitkään. Tämä opinnäytetyö perustuu Päivälehden museon toimeksiantoon. ...
Liiketoimintasuunnitelma: Ravintola X
(2023)
Opinnäytetyön päämääränä oli kehittää käytännönläheinen liiketoimintasuunnitelma tulevaisuudessa perustettavalle ravintolalle. Liiketoimintasuunnitelma tarjoaa työkaluja päätöksentekoon ja toiminnan käynnistämiseksi, sekä ...
Hyvä liiketoimintasuunnitelma - Pohja myös tulevaisuudelle
(2022)
Opinnäytetyö on liiketoimintasuunnitelma, jonka toimeksiantajana oli tekijän nykyinen työnantaja. Suunniteltu liiketoiminta tulee nykyisen liiketoiminnan erilliseksi osaksi. Toimeksiantaja halusi salata liiketoimintasuunnitelman, ...