Haku
Viitteet 1-10 / 1099
Pohjareseptiikan kehitys gluteenittomaan leipomoon
(2020)
Tämä opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Bakery Voilá lähileipomolle.
Opinnäytetyön toimeksiantona on kehittää gluteenittomien tuotteiden pohjareseptiikka neljälle tuotteelle. Reseptit kehitetään kattamaan toimeksian ...
Ympäristövastuullisuus Break Sokos Hotel Flamingossa
(2020)
Opinnäytetyö on tehty toimeksiantona Break Sokos Hotel Flamingolle. Aiheena on Sokos Hotels-ketjuun kuuluvan Break Sokos Hotel Flamingon ympäristöjohtamisen-, ja vastuullisuuden tutkiminen Green Key-ympäristömerkin kriteerejä ...
Creating Value Through Taste: The design of an Attribute Costing Based and Value-Engineering Menu fora local Fine Dining Establishment
(2017)
The primal objective of this study was to identify the set of value-creating attributes from which patrons at a local fine dining establishment derive the utmost benefit; subject to yielding the optimal cost-to-benefit ...
Hotellien varautumissuunnitelmat reaktiona COVID-19 pandemiaan
(2021)
Tutkimuksen tavoite oli tutkia varautumissuunnitelmia, joita useat hotellit ovat tehneet reaktiona COVID-19 pandemiaan. Varautumissuunnitelmat ovat julkisia hotellien sivuilla, ja niissä käydään läpi hygienia- ja ...
Vastuullisuusviestinnän suunnitteleminen ravintola-alan yritykselle
(2021)
Tämä on toiminnallinen opinnäytetyö, jonka lopputuloksena on tuotos kohdeyritykselle. Työn tekeminen ajoittuu kevääseen 2021. Työn perustana toimii teoreettinen viitekehys, jonka jälkeen empiirisessä osassa kuvataan toiminta ...
Alko Oy:n yhteiskuntavastuuviestintä
(2020)
Alko Oy on Suomessa toimiva yritys, joka myy monopoliasemassa yli 5,5 alkoholitilavuuspro-senttisia alkoholijuomia. Olen itse työskennellyt tässä yrityksessä myyjänä. Aihe valintaa pohdin yhdessä toimeksiantaja-edustajan, ...
Coffee Buying and Sustainability in Cafés in Helsinki
(2020)
There are not many things done repeatedly day after day, but drinking coffee is one of them. Coffee is one of the most popular beverages in the world and essential part of daily life to many. Cafés are visited for different ...
Asiakkuuksienhallintajärjestelmän käyttöönotto Juuri Yhtiöiden myynti- ja markkinointitiimissä
(2019)
Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantona Juuri Yhtiöille, joka on ravintola-alalla toimiva yritys. Yrityksen toiminta on alkanut vuonna 2004 ravintola Juuresta. Nykyisin toimintaa on 13 yksikössä, joiden keskitettyä myyntiä ...
Luomu- ja lähiruoan käyttö Pihka-ravintoloissa
(2019)
Opinnäytetyössä perehdyttiin luomu- ja lähiruokaan ravintolassa sekä selvitettiin työpaikkaruokailun merkitystä. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää vaikuttaako luomu- ja lähiruoan käyttö ihmisten lounaspaikkavalintaan. ...
Business plan for CheapSleep hostel café
(2020)
Nowadays demand generates higher requirements for businesses. In order to correspond with other competitors, a hospitality organization must offer their guests all possible services. CheapSleep hostel considers tough ...