Haku
Viitteet 1-10 / 92
Lapsiperheen onnellistava miniloma Sokos Hotelleissa - unelmien hotellikokemus
(2020)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia, millainen on lapsiperheen onnellistava hotellikokemus Sokos Hotelleissa. Tahtotilana oli ymmärtää, millaiset asiat tuovat arvoa lapsiperheelle hotellimajoituksen aikana, jotta ...
Creating better knowledge and skills in the Maltese Hospitality Industry on how to cater for Diabetics
(2020)
According to the IDF Atlas, Malta has a 13.2% prevalence of persons suffering from diabetes amounting to 42,300 persons (2017) aged between 20 to 79 years old. This is quiet alarming since the global prevalence is 8.8%, ...
A Junior Sommelier Course for the Maltese Catering Industry Personnel
(2020)
This thesis is a report that puts together a Junior sommelier course based on stakeholder feedback and input.
The Meal Experience in Casual Dining Restaurants
(2020)
This research-oriented thesis thrived from the author’s first study related to the quality of the service given in Maltese restaurants. Therefore, the main objective of this study is to empirically examine the present ...
Asiakaslähtöisen kahvilakonseptin luominen Compass Group Finland Oy:lle
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Compass Group Finland Oy:lle asiakaslähtöi-nen kahvilakonsepti, jota pystyttäisiin hyödyntämään kaikissa organisaation toimipisteissä. Organisaation antama tavoite oli luoda ...
Tulevaisuuden oppimisympäristö
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena on kehittää tulevaisuuden oppimisympäristön konsepti, jota voidaan käyttää suunnittelun pohjana tulevaisuuden oppimisympäristölle. Opetus ja ravintola-ala muuttuvat jatkuvasti ja oppimisympäristön ...
Developing a professional sommelier course at the Institute of Tourism Studies in Malta
(2020)
This is a product-based thesis aimed to create a professional sommelier curriculum that is beneficial for catering and hospitality operators who want to deliver the knowledge and service of wines and other beverages to ...
Designing cultural Events experiential learning events through education
(2020)
The idea behind this title is purely for my own interest, as I believe this could be a very beneficial niche for future events related modules. It all started, due to the fact that the Institute has introduced a module ...
Vauvat ja taaperot- mahdollisuus ravintoloille
(2019)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön päätavoitteena on tuottaa opas ravintoloiden ja pienten lasten perheiden käyttöön. Työ on rajattu koskemaan 0-4-vuotiaita lapsia ja heidän perheitään. Työn ulkopuolelle on myös rajattu ...
Teknologian mahdollistama franchise-liiketoiminta majoitusalalla
(2021)
Teknologia on mullistanut majoitusalaa ja kalustettujen asuntojen vuokrausta viime vuosi-kymmenen aikana. Teknologian hyödyntäminen sekä myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ovat mahdollisuuksia erottua, ja edistää omaa ...