Haku
Viitteet 1-4 / 4
Systeemigastronomiasta pilvikeittiöihin
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
Digitalisaatio ja robotisaatio epäilyttävät, mutta olemme vasta kehityksen alkutaipaleella. Tällä hetkellä laitteista, sovelluksista ja roboteista haetaan apua tuotannon tehostamiseen ja päästöjen vähentämiseen. Tulevaisuuden ...
Kone ja/tai ihminen?
(Mediatalo Keskisuomalainen, Omnipress oy, 2020)
Ravintolakulttuuri on muuttunut viimeisten vuosikymmenten aikana paljon. Ravitsemisala on teollistunut ja kansainvälistynyt – ainoa pysyvä asia on muutos.
Ravintola, joka palvelee napinpainalluksella
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
Teknologeja on aina kiinnostanut, mitä napin painalluksella saa aikaan. Erityiskohteena on ollut ennen kaikkea ravintoloiden itsepalvelun lisääminen. Palvelu- ja ravitsemistyöntekijä onkin yritetty korvata automaateilla ...
Ruokaa turuilta ja toreilta
(Mediatalo Keskisuomalainen, 2021)
Ollakko kesällä auki vai kiinni, siinäpä kysymys. Ravintola-alan horisontti on ollut hämärän peitossa jo runsaan vuoden. Nyt visiona on hyvä myyntikesä sekä iloiset, liikkuvat, janoiset, nälkäiset ja rokotetut asiakkaat.