Haku
Viitteet 1-5 / 5
Videos promoting food tourism – best practices and examples
(2022)
In the beginning of the 2000s, food tourism emerged as another form of cultural tourism. 20 years later, food tourism is an established tourism segment with 53 % of leisure travellers being food travellers. A wide range ...
Food Tourism Promotion of Norway - Unique, Weird and Wonderful
(2022)
The commissioner of this thesis is Hungry for Finland project, which coordinates food tourism development in Finland. This research-type thesis helps Hungry for Finland to learn more about how other Nordic country does ...
Karjalanpiirakan perinne ja tulevaisuus
(2022)
Tämä opinnäytetyö käy läpi karjalanpiirakan historiaa, nykypäivää sekä arvioi sen tulevaisuutta. Opinnäytetyöni toimeksiantaja on Hungry for Finland, jonka päätavoite on vahvistaa suomalaista ruokamatkailua. Karjalanpiirakoiksi ...
Viinitilojen salattu elämä : omatoiminen viinireitti Etelä-Suomessa
(2022)
Tämä Opinnäytetyö käsittelee ruoka- ja juomamatkailua. Opinnäytetyö on toimeksianto Haaga-Helia ammattikorkeakoulun, Hungry for Finland -ruokamatkailuhankkeelle. Työn toteutus on toiminnallinen ja päätavoitteena on luoda ...
Asiantuntijoiden näkemyksiä Suomen ruokamatkailun tulevaisuudesta 2030
(2022)
Opinnäytetyöni alkoi Suomen ruokamatkailuhankkeen toimeksiannosta, missä pääongelma ja tarkoitus on nimensä mukaisesti selvittää suomalaisten asiantuntijoiden näkemyksiä Suomen ruokamatkailun tulevaisuudesta vuoteen 2030 ...