Haku
Viitteet 1-10 / 321
Asiakkuuksienhallintajärjestelmän käyttöönotto Juuri Yhtiöiden myynti- ja markkinointitiimissä
(2019)
Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantona Juuri Yhtiöille, joka on ravintola-alalla toimiva yritys. Yrityksen toiminta on alkanut vuonna 2004 ravintola Juuresta. Nykyisin toimintaa on 13 yksikössä, joiden keskitettyä myyntiä ...
Luomu- ja lähiruoan käyttö Pihka-ravintoloissa
(2019)
Opinnäytetyössä perehdyttiin luomu- ja lähiruokaan ravintolassa sekä selvitettiin työpaikkaruokailun merkitystä. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää vaikuttaako luomu- ja lähiruoan käyttö ihmisten lounaspaikkavalintaan. ...
Kannustava suorituksen johtaminen Helsingin Hilton-hotelleissa
(2019)
Nykypäivän työympäristössä vaaditaan jatkuvasti parempaa suorituksen johtamista. Tässä opinnäytetyössä asiaa tutkitaan Helsingin Hilton-hotelleissa ja toimeksiantajana toimii Scandic Hotels Oy. Kannustava suorituksen ...
Yhteisöllisyys osaksi liiketoimintaa
(2019)
Yhteisöllisyyttä on kuvailtu ajan saatossa enimmäkseen myönteisenä asiana, jota monet tavoittelevat muun muassa asuinpaikallaan ja nykyaikana myös internetissä. Siihen pyritään myös yrityksien sisällä, sillä yhteisöllisyyden ...
3-tason kanta-asiakkaiden tyytyväisyys Scandic Friends -kanta-asiakasohjelmaan, Scandic Park Helsinki
(2019)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on selvittää, kuinka tyytyväisiä 3-tason kanta-asiakkaat ovat Scandic Friends –kanta-asiakasohjelmaan ja sen toteutumiseen Scandic Parkissa. Tarkoituksena on tutkia, kuinka tärkeiksi asiakkaat ...
Digimarkkinoinnin toteutus ravintola Pikku Hukalle
(2019)
Tämä opinnäytetyö toteutettiin produktina, jonka tuotoksena toteutettiin toimeksiantajayritykselle, ravintola Pikku Hukalle digitaalista markkinointia. Opinnäytetyön tavoitteena oli vahvistaa toimeksiantajayrityksen imagoa ...
Ravintola-alan rekrytoijien urapolkuja
(2019)
Työn taustana on oma kiinnostus rekrytoijan uraa kohtaan. Tavoitteena on kartoittaa ravintola-alan rekrytoijien urapolkuja, ja mitkä ura-ankkurit niitä ovat ohjanneet. Lisäksi tutkitaan, millaista osaamista työssä tarvitaan. ...
Heleats ruokamedian seuraajien sitoutuneisuus Instagramissa
(2019)
Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantona Heleatsille, joka toimii hotelli-, ravintola- ja elintarvikealojen markkinointiyrityksenä Helsingissä. Aiheen määritteli toimeksiantaja, koska heillä oli tarve teettää tutkimus ...
Increasing the experience value of The Helsinki Distilling Company distillery tour
(2019)
The thesis was made as a research and development process for The Helsinki Distilling Company to improve their distillery tour. The main purpose of the thesis was to design an improved distillery tour experience product ...
Elämysravintolan liiketoimintasuunnitelma
(2019)
Opinnäytetyössä kuvataan liiketoimintasuunnitelman tekemistä ravintolan perustamisen vaiheessa. Työ tehtiin toimeksiantona Son of a Punch -nimiselle yritykselle. Toimeksianto annettiin keväällä 2018.
Opinnäytetyön ...