Haku
Viitteet 1-9 / 9
Minibaaritoiminnan kehittäminen Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airportissa
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2009)
Tämä tutkimustyyppinen opinnäytetyö käsittelee Restel Oy:n operoiman Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airportin minibaaritoiminnan kehittämistä. Työn on tarkoitus toimia hotellin johdon apuvälineenä pohdittaessa toimenpiteitä, ...
Luomun maineen parantaminen keittokirjan avulla
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2009)
Tämä opinnäyte perehtyy luomun maineeseen sekä luomuaiheisen keittokirjan tekoprosessiin. Työ on jaettu neljään osaan, johdanto, maine, keittokirjan toteutus sekä pohdinta ja kehitysehdotukset.
Johdannon jälkeen työssä ...
Yrityksen hotellikumppanin valinta ja siihen vaikuttavat tekijät : Tapaustutkimus: Klaus K
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyön tavoitteena on selvittää yrityksen hotellikumppanin valintaa seuraavien kysymyksien valossa: Miten yritykset valitsevat hotellikumppaninsa? Minkälainen on yrityksen ostoprosessi hotellipalveluntarjoajaa ...
Marina Congress Centerin internet-sivujen uudistaminen
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2009)
Tämä opinnäytetyö on prosessikuvaus uudistetuista Marina Congress Centerin internet-sivuista osoitteessa www.marinacongresscenter.com. Opinnäytetyön tavoitteena oli uudistaa Marina Congress Centerin internet-sivut vastaamaan ...
60 vuotta ravintolatoimintaa Vaakunasta Loisteeseen - Katsaus ruokalistojen pääraaka-aineisiin vuodesta 1947 vuoteen 2008
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2009)
Opinnäytetyössä selvitetään ruokalistojen pääraaka-aineiden käyttöä vuosina 1947–2008 ravintola Vaakunassa ja sen seuraajissa. Ruokalistoja verrataan ruokakulttuuriin ja sen muutoksiin.
Ravintola Vaakuna on muuttunut ...
Kumipitsaa vai trendievästä : Valmisruuan kehitysnäkymät Suomessa
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2009)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on muodostaa käsitys valmisruuan lähitulevaisuuden kehitysnäkymistä Suomessa sekä kulinaariselta että markkinoinnilliselta kannalta. Käsitteellä valmisruoka tarkoitetaan tässä tutkimuksessa ...
Lähiruoan saatavuus kolmen Itä-Uudenmaan yrityksen näkökulmasta
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2009)
Lähiruoka on jatkuvasti esillä eri medioissa ja on ajankohtainen puheenaihe. Käsite on kuitenkin edelleen epäselvä eri tahoille, kuten kuluttajille, kunnallisille päättäjille ja yrityksille. Useimmiten lähiruoka sekoitetaan ...
Työnteon vaikutukset restonomiopiskelijoiden opiskeluun
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2009)
Työnteko on kuulunut suomalaisten korkeakouluopiskelijoiden tapaan opiskella jo vuosikymmeniä. Tämä johtuu pitkälti siitä, että opintotuki on monelle opiskelijalle liian pieni elämiseen. Työnteolla opiskelijat varmistavat ...
Ikäjohtaminen ravintola-alalla : seniorit voimavarana?
(HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, 2009)
Tässä opinnäytetyössä kartoitettiin pääkaupunkiseudun ravintola-alan yritysten johdon näkemystä ikäjohtamisen asemasta ja käytöstä henkilöstön johtamisessa sekä hiljaisen tiedon keräämiseen, siirtämiseen ja johtamiseen ...