Haku
Viitteet 1-10 / 11
Special Issues in Responsible Tourism
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2019)
It is commonly known that tourism is one of the fastest growing industries in the world. Tourism at its best has positive economic impacts on target area, e.g. by tourism income, jobs and diversity of regional economy. ...
Virtaa ja voimaa nuorille! : Nuorten ryhmätoiminta työelämätaitojen, osallisuuden ja aktiivisuuden vahvistajana
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2019)
ViVo - Virtaa ja voimaa nuorille! -hankkeessa vahvistettiin Saarijärven ja Jyväskylän alueiden nuorten työelämätaitoja, aktiivisuutta ja osallisuutta kokeilevan ryhmätoiminnan keinoin. Hanke toteutettiin 1.9.2017–31.5.2019 ...
Yrittäjät Suomessa – Elinkeinovapaudesta yrittäjyysyhteiskuntaan
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2019)
Tässä julkaisussa kuvataan suomalaisten yrittäjien ja yrittäjyyden historiaa 1800-luvun puolivälistä nykyaikaan. Kirja tuottaa tietoa yrittäjyyden kehityksestä. Teos auttaa ymmärtämään Suomen talouden kehitystä ja sitä, ...
Yhteisömuusikko
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2019)
Musiikki lisää hyvinvointiamme. Musiikin tuominen osaksi ihmisten ja yhteisöjen arkea vaatii kuitenkin tekijänsä. Tähän pohjautuen lukuvuonna 2017–18 Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikin tutkinto-ohjelmassa toteutettiin ...
Attracting Global Talents – FINNIPS network’s ten years of enhancing internationalisation
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2019)
The fourth publication of the Finnish Network for International Programmes (FINNIPS) is a celebration of the ten years of cooperation conducted within the network. Since the end of 2009, Finnish Universities of Applied ...
Koulutuksen kehittämisen katsaus 2018 : Verkostoilla joustavuutta ja laatua opintoihin
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2019)
JAMKin koulutuksen kehittämisen katsauksiin on koottu vuodesta 2014 saakka esimerkkejä korkeakoulun pedagogisesta kehittämisestä. Tässä sarjan viidennessä julkaisussa pureudutaan käytännönläheisesti kärkihankkeiden, verkosto- ...
Meillä on vientiä! : Kansainvälistymistä verkostoyhteistyöllä
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2019)
Suomi on Euroopan unionin pohjoisin maatalousmaa, jolle kylmä talvi ja lyhyt kasvukausi tuovat omat haasteensa mutta myös etunsa elintarviketuotannossa. Suomalaisen ruoan valtteina pidetään puhtautta, tuoteturvallisuutta ...
Yhteiskehittämisestä kilpailuetua matkailu- ja ravitsemisalalle
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2019)
Tutkimustiedolla on merkittävä rooli palveluliiketoimintaosaamisen ja kilpailukyvyn vahvistamisessa. Tutkimustietoa on tarpeen jakaa tehokkaammin ja siten myös tiivistää yhteistyötä alan korkeakoulujen ja elinkeinoelämän ...
Kokemuksia ja näkemyksiä uudistuvasta ammatillisesta oppimisesta
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2019)
Ammatillinen koulutus uudistuu. Uudet säädökset astuivat voimaan vuoden 2018 alussa. Tämä julkaisu on kooste ammatillisen koulutuksen toimijoiden puheenvuoroista muutostilanteen alkuvaiheissa. Artikkelit perustuvat pääosin ...
Hukat hyötykäyttöön : Resurssien käytön tehostaminen keskisuomalaisissa yrityksissä
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2019)
Resurssitehokkuudessa ja kiertotaloudessa on merkittäviä mahdollisuuksia pienille yrityksille. Keskisuurten yritysten ja julkisten toimijoiden ylijäämäresursseista - hukista - voi pienempi toimija saada kannattavaa ...