Haku
Viitteet 1-5 / 5
Myyntityöhön motivoitumisen avaintekijät Keskimaan ravintoloissa
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2013)
Tutkimuksen tavoitteena oli etsiä Keskimaan Jyväskylän keskustan alueella sijaitsevista ravintoloista tekijöitä, jotka vaikuttavat eniten salityöntekijöiden motivaatioon myydä. Salityöntekijöiden taidolla ja halulla myydä ...
Harjoituspäivän energiansaanti kilpaurheilijalla : Tikkakosken voimistelu- ja liikuntaseuran kuuden kilparyhmän ruokavaliotutkimus harjoituspäivänä
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2016)
Tikkakosken voimistelu- ja liikuntaseuran tarkoituksena on tarjota tikkakoskelaisille lapsille, nuorille ja aikuisille laadukasta liikuntaa aina harrastetasosta huippu-urheiluun. ’’Tivolilla’’ on murrosikäisille nuorille ...
Kohti ylivertaista asiakaspalvelua : Asiakaspalvelukokemus Paytrailillä
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, millaiseksi Paytrailin yritysasiakkaat kokevat heille tarjotun asiakaspalvelun ja tunnistaa tekijöitä, jotka tekevät asiakaspalvelukokemuksesta asiakkaalle ylivertaisen. Lisäksi ...
Harmaan talouden ilmiöt ravitsemisalalla
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2015)
Harmaa talous on lisääntynyt työvoimavaltaisilla aloilla, joilla ns. pimeän työvoiman käyttö on yleistä. Majoitus- ja ravitsemisalalla harmaan talouden arvoksi laskettiin vuoden 2008 liikevaihdosta 10,9 prosenttia. Majoitus- ...
Maabrändin merkitys elintarvikeviennissä : Suomi-brändi ja elintarvikevienti Saksan markkinoille
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää maabrändin merkitystä elintarvikeviennissä. Tutkimuksessa keskityttiin Suomen maabrändin näkyvyyteen ja vaikuttavuuteen Saksan elintarvikemarkkinan näkökulmasta. Tutkimusongelma ...