Haku
Viitteet 1-10 / 19
Kestävien hankintojen haasteet kunnallisissa ruokapalveluissa
(2019)
Opinnäytetyössä selvitettiin, onko kestävän kehityksen mukaisia toimia mahdollista to-teuttaa kunnallisissa ruokapalveluissa ja miten niitä voidaan toteuttaa. Lisäksi tavoitteena oli löytää hyviä käytänteitä toteutettavaksi ...
Vastuullisuus torniolaisissa hotelleissa
(2020)
Vastuullisuus voidaan jakaa karkeasti kolmeen eri osa-alueeseen. Ne ovat taloudellinen vastuu, sosiaaliskulttuurinen vastuu sekä ympäristövastuu. Vastuullisen yrityksen tulee toimia vastuullisesti kaikilla näillä alueilla. ...
Palautteen merkitys monikulttuuriselle työelämässä oppijalle
(2020)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, mikä merkitys palautteella on työelämässä oppijalle monikulttuurisessa työyhteisössä. Työelämässä oppijat voidaan rinnastaa uusiin työnteki-jöihin. Tutkimuksessa kartoitettiin, miten ...
Asukkaiden kokemuksia vastuullisesta energian- ja vedenkulutuksesta Kortepohjan ylioppilaskylässä
(2020)
Tutkimuksen toimeksiantajana toimi Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY). Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää ylioppilaskylän asukkaiden kokemuksia vastuullisesta energian- ja vedenkulutuksesta. Tavoitteena oli ...
Vastuullisuus leipomo- ja konditoria-alan mikroyrittäjien liiketoiminnassa
(2021)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli kartoittaa leipomo- ja konditoria-alan mikroyrityksien suhtautumista ja asenteita vastuullista liiketoimintaa kohtaan. Tutkimusongelmana oli selvittää, miten leipomo- ja konditoria-alan ...
Pienmatkailuyritykset muuttuvassa maailmassa : Yrittäjien kokemuksia ja haasteita vastuullisuudesta, kestävyydestä ja omavaraisuudesta
(2021)
Suomessa pienmatkailuyrityksillä on edessään samat muutokset kuin muullakin matkailualalla. Tämä tarkoittaa siirtymistä kestävämpiin ja vastuullisempiin toimintatapoihin. Myös yritysten omavaraisuuden
määrä saattaa ...
Vastuullisuus osaksi yrityksen toimintaa: Vastuullisuusmittariston suunnittelu Foodwest Oy:lle
(2019)
Opinnäytetyön tavoite oli suunnitella ja kehittää työkalun asiasisältö, jonka avulla pystytään selvittämään elintarvikealan pk-yrityksen vastuullisuuden tila. Työkalun asiasisältö on suunniteltu toimeksiantaja, Foodwest ...
Hotelliaamiaisen kehitysprojekti - Park Hotel Turku
(2021)
Park Hotel Turun vastaanotettua 2020 kesäsesongin aikana suullista palautetta hotellin aamiaisen puutteista erikoisruokavalioiden ja ruokatrendien saralla, päätettiin asiaa alkaa tutkimaan ja etsimään potentiaalisia ...
”Vain jalanjäljet polulle”: Kohti vastuullista matkailua asiakastuntemuksen avulla
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli syventää vastuullisen matkailun asiakastuntemusta. Tutki-muksessa selvitettiin, millaisia vastuullisuuden teemoja matkailublogeissa nousee esille ja millaisia vastuullisen matkailun ...
Vastuullisuuden näkyminen asiakkaan palvelupolulla hotellissa : Case Finlandia Hotelli Alba
(2021)
Vastuullisuus on yhä tärkeämmässä roolissa nykypäivän maailmassa. Käsite voidaan jakaa eri osa-alueisiin: ympäristövastuu, sosiaalinen ja kulttuurinen vastuu sekä taloudellinen vastuu. Myös vastuullisuusviestintä ja ...