Haku
Viitteet 1-10 / 499
Rikoksen yhteys destinaation turismin kasvussa
(2019)
Tutkimus sai alkunsa Plymouthin yliopiston crime tourism kurssilta. Kurssilla tutkittiin rikosten vaikutusta matkailuun maakohtaisesti. Opinnäytetyö kertoo rikollisuuden vaikutuksista matkailuun, etenkin Pohjoismaissa. ...
Ravintolafutis-tapahtuman järjestäminen ja markkinointi
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia, mitkä tekijät vaikuttavat Ravintolafutis-tapahtuman osallistujien määrään. Tavoitteena oli kasvattaa tapahtuman osallistujien määrää verrattuna edellisen vuoden tapahtumaan. ...
Ihanan kamala kouluruoka: Kouluruoan kehittäminen asiakaslähtöisemmäksi Hyvinkään kouluissa
(2019)
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia mitkä asiat vaikuttavat hyvinkääläisten yläkouluikäisten nuorten alhaiseen ruokailuaktiivisuuteen. Kyselyssä kartoitettiin ruokailutottumuksia,
ruokatietoutta, omia ...
Kestävien hankintojen haasteet kunnallisissa ruokapalveluissa
(2019)
Opinnäytetyössä selvitettiin, onko kestävän kehityksen mukaisia toimia mahdollista to-teuttaa kunnallisissa ruokapalveluissa ja miten niitä voidaan toteuttaa. Lisäksi tavoitteena oli löytää hyviä käytänteitä toteutettavaksi ...
Työn opinnollistamisesta eväitä restonomin harjoitteluun : Työharjoittelun käytänteiden kehittäminen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia Jyväskylän ammattikorkeakoulun restonomiopintojen työharjoittelukäytänteitä. Samalla selvitettiin, voiko työn opinnollistamisen metodeilla vaikuttaa työharjoittelun kiinnostavuuteen ja ...
Ruokaohjelmat osana opiskelijoiden elämäntyyliä
(Jyväskylän ammattikorkeakouluJAMK University of Applied Sciences, 2010-09-02)
The aim of the thesis was to find out different ways to watch and utilize food shows on TV. The food shows were studied as part of the interviewees’ lifestyle as well as an opportunity to stand out from unfamiliar lifestyles. ...
Lautaset täyttyvät - täyttyvätkö suositukset? : YSAO:n opiskelijalounaan ravitsemuksellinen laatu
(2019)
Lounaan tulisi kattaa kolmannes opiskelijan päivittäisestä ravinnontarpeesta. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, täyttääkö Ylä-Savon ammattiopiston tarjoama lounas opiskelijoiden ravitsemussuositukset. Tutkimuksen ...
Lähiruoka tapahtumissa
(2019)
Opinnäytetyön toimeksiantajana oli Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke, joka oli saanut palautetta, että Keski-Suomen isoissa tapahtumissa, kuten Neste Rally Finland -tapahtumassa ja Himoksen eri tapahtumissa ...
Ravitsemuksellinen laatu julkisten ruokapalvelujen hankinnoissa
(2019)
Julkiset ruokapalvelut valmistavat vuosittain noin 380 miljoonaa ateriaa. Useille ihmisille kodin ulkopuolella nautittu lounas on päivän ainut lämmin ateria. Suomalaiset ravitsemussuositukset ja hankintalaki luovat kehyksen ...
Lähikaupan palveluiden kartoittaminen ja kehittäminen: Case S-Market Tanelinranta
(2019)
Tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa, kuinka tyytyväisiä S-Market Tanelinrannan asiakkaat ovat nykyiseen palvelutarjontaan ja miten toimintaa voisi kehittää niin, että asiakkaille voisi muodostua entistä onnistuneempia ...