Haku
Viitteet 1-10 / 331
Kuopion Tilakeskuksen tilapalveluiden laadun kehittäminen
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2012)
Kaupungit keskittävät usein tilahallintatoiminnan tilayksiköille, jotka myös vuokraavat rakennuksia markkinoilta ja perivät vuokraa tilojen käyttäjiltä osana sisäisten vuokrien järjestelmää. Kuopion kaupungin Tilakeskus ...
Kausiravintolan uudelleenkäynnistäminen
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2012)
Dersa Oy:n ravintoloitsija kertoo kausiravintolan käynnistämisessä olevan paljon samoja piirteitä kuin uutta liiketoimintaa aloittaessa. Halutaanko aina aloittaa uusi, kun voisi tehdä vanhasta paremman? Opinnäytetyön ...
Elämysten tuottaminen : Frans & les Femmes
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2016)
Työn tavoitteena oli selvittää, miten uudistunut Frans & les Femmes-konsepti voisi tuot-taa ravintolaelämyksiä. Toimeksiantajana toimi Fransmanni Jyväskylä. Työn tuloksia käy-tetään konseptin kehittämiseen ja henkilöstön ...
Motivoivaa ohjausta nuoren urheilijan välipalakäyttäytymiseen : Toimintamallin rakentaminen Keski-Suomen Urheiluakatemialle
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön tavoitteena oli laatia toimintamalli Keski-Suomen Urheiluakatemialle yläkouluikäisten urheiluluokkalaisten ravitsemuksen ohjaukseen. Toimintamalli testattiin käytännössä ohjaamalla välipalakäyttäytymistä. ...
Asukkaiden kokemukset asuntojen ja rappukäytävien pintamateriaalikorjauksesta
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön toimeksiantajana oli Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö sr. Se toteutti KOAS Letkut -kohteeseensa asuntojen ja rappukäytävien pintamateriaalikorjauksen, joka oli uusi toimintatapa. Keski-Suomen opiskelija ...
Yrittäjäksi paratiisiin : tutkimuskohteena Phuket
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2011)
Opinnäytetyö esittelee yrittäjänä toimimista Thaimaan Phuketissa. Työhön on koottu erilaisia kulttuurillisia seikkoja, jotka nousevat vahvasti esille aasialaisessa kulttuurissa. Ilman niiden tuntemusta on lähes mahdotonta ...
”Mitä tänään on tarjolla?” : opiskelijaruokailu laadusta mielikuviin
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2008)
Työn tavoitteena oli selvittää, mitä opiskelijat yleensä syövät lounaalla opiskelijaravintolassa ja mitä mieltä he olivat tarjotusta lounasruuasta. Jyväskylän ammattikorkeakoululla on viisi eri ruokapalveluiden tarjoajaa, ...
Keskisuomalaista lähiruokaa ravintolaan
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön tavoitteina oli selvittää lähiruoan käyttöä ravintolakeittiössä, ravintolan ja lähituotta-jien toimivan yhteistyön edellytyksiä sekä lisätä ravintolan lähiruoan käyttöä etsimällä sopivia uusia lähituottajia. ...
Ruokalistasuunnitteluun vaikuttavat tekijät : Suomen Punaisen Ristin kenttäkeittiö
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia ja selvittää Suomen Punaisen Ristin kenttäkeittiön ruokalistasuunnitteluun vaikuttavia tekijöitä ja niiden avulla suunnitella kahden viikon ruokalistamalli. Tarkoituksena oli myös ...
Ohjausta ja tukea nuorille aikuisille : asiakastyytyväisyystutkimus Mikkelin TE-toimiston ammatinvalinnanohjaukselle
(Jyväskylän ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia nuorten aikuisten asiakastyytyväisyyttä Työ- ja elinkeinotoimiston ammatinvalinta ja urasuunnittelu -palveluun. Työn tavoitteena oli saada ajankohtaista tietoa asiakaskokemuksista ...