Haku
Viitteet 1-4 / 4
Restonomin ylemmän ammattikorkeakoulutuksen tunnettuus palveluliiketoiminnan rekrytoijien keskuudessa
(2019)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää ylemmän ammattikorkeakoulun restonomitutkintoon kohdistuvia mielikuvia ja tunnettuutta palveluliiketoiminnan työnantajien keskuudessa. Opinnäytetyössä selvitettiin, millaisia mielikuvia ...
Valjastetaan AR ja VR rikastamaan puhdistuspalvelualan koulutusten sisältöjä
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää miten puhdistuspalvelualan koulutusta voi rikastaa
lisätyn ja virtuaalisen todellisuuden keinoin ja miten sitä voi hyödyntää erilaisissa oppimisympäristöissä helppokäyttöisen ...
Ruoka-artesaanina Suomessa - liikeideasta kannattavaksi tuotteeksi
(2021)
Artesaaniruoka on lähellä tuotetuista kotimaisista raaka-aineista käsityönä valmistettuja
elintarvikkeita. Artesaaniruoan kysyntä on jatkuvassa kasvussa meillä ja maailmalla arvostetaan Suomalaisten elintarvikkeiden ...
Matkailu- ja ravitsemisalan pitovoima : kuinka ammattiin valmistuvat pysyvät alalla
(2024)
Matkailu- ja ravitsemisala kamppailee pitovoiman haasteiden ja työvoimapulan kanssa. Alalta on poistunut paljon osaavaa henkilökuntaa, eikä ammattikouluista valmistu tarpeeksi nuoria, jotka jäisivät alalle. Nuoret pitävät ...