Haku
Viitteet 1-7 / 7
Toimintajärjestelmän kehittäminen oppilaitosympäristössä
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, miten ammatillisen koulutusorganisaation laa-dunhallintajärjestelmä vastaa Opetus- ja kulttuuriministeriön laatustrategiassa asetettuja tavoitteita ammatillisen koulutuksen ...
Restonomin ylemmän ammattikorkeakoulutuksen tunnettuus palveluliiketoiminnan rekrytoijien keskuudessa
(2019)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää ylemmän ammattikorkeakoulun restonomitutkintoon kohdistuvia mielikuvia ja tunnettuutta palveluliiketoiminnan työnantajien keskuudessa. Opinnäytetyössä selvitettiin, millaisia mielikuvia ...
Senioreiden ruokailu ravintolassa : Jyväskyläläisten senioreiden ravintolapalveluiden käyttäminen ja ruoka-annoksen valinta
(2021)
Suomalaisen väestön ikääntyessä on yhä tärkeämpää kiinnittää huomiota senioreiden hyvinvoinnin ja palveluiden kehittämiseen. Senioreista on tulossa yhä tärkeämpi kuluttajaryhmä, joten on ymmärrettävä heidän erilaisia ...
Y ja Z-sukupolvien käsitykset palautteesta
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Y- ja Z-sukupolvien käsityksiä palautteesta. Tutkimuskysymykset liittyivät palautteen kokemuksiin sekä palautteen kehittämisen käytänteisiin ja miten palauteprosessi ymmärretään ...
Keittiömestareiden ravitsemusosaaminen
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää keittiömestareiden ravitsemus- ja vastuullisuusosaamista sekä niihin liittyviä asenteita. Kokevatko keittiömestarit ravitsemukselliset ja kestävät valinnat työtä häiritseviksi vai ...
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan johtamisen osaamistarpeet 2030
(2023)
Elämme kompleksisessa ja muuttuvassa maailmassa, jossa toimintaympäristöjen muutos, työntekijöiden tarpeet sekä työn kokonaisvaltainen muokkaantuminen vaativat myös matkailu- ja palveluliiketoiminnan johtamisen osaamistarpeiden ...
Restonomikoulutuksen näkyvyyden kehittäminen TikTokissa
(2023)
TikTok on kehittynyt viime vuosien aikana yhdeksi maailman johtavaksi sosiaalisen median sovellukseksi sen monipuolisten markkinointimahdollisuuksien, sekä sen nopeatempoisen vuorovaikutuslähtöisen sisäl- tönsä ansiosta. ...