Haku
Viitteet 1-10 / 624
Matkailu- ja ravitsemisalan pitovoima : kuinka ammattiin valmistuvat pysyvät alalla
(2024)
Matkailu- ja ravitsemisala kamppailee pitovoiman haasteiden ja työvoimapulan kanssa. Alalta on poistunut paljon osaavaa henkilökuntaa, eikä ammattikouluista valmistu tarpeeksi nuoria, jotka jäisivät alalle. Nuoret pitävät ...
Ravitsemuskäyttäytyminen ja -tietoisuus jalkapallon miesten Ykkösen pelaajien keskuudessa
(2024)
Urheilijoiden pyrkiessä urheilusuoritusten optimointiin, on tärkeää ottaa arkipäiväisessä toiminnassa huomioon ravitsemuksen eri osa-alueita. Etenkin makro- ja mikroravintoaineiden riittävä saanti tulisi taata, sekä samalla ...
Myyjän valmennustarpeet puhelinsoittotyössä
(2024)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää saavatko asiakasrajapinnassa toimivat myyjät tarvitsemaansa valmennusta ja tukea myynnillisessä puhelinsoittotyössä kehittyäkseen. Tutkimus toteutettiin finanssialan organisaatiossa ...
Voimaharjoittelijan lihaskehitystä tukeva proteiinien saanti: saavatko aktiivisesti voimaharjoittelua harrastavat riittävästi proteiineja nauttimastaan ravinnosta?
(2024)
Kasvaakseen lihas tarvitsee ravintoa, lepoa ja ärsykkeitä. Moni urheilua harrastava asettaa itselleen tavoitteita, joita kohti pyrkii määrätietoisesti. Vaikka suomalaiset saavat tutkimusten mukaan riittävästi proteiinia ...
Employee retention of generation Z in a contact center
(2023)
Z-sukupolvi tunnetaan sukupolvena, joille arvot ovat hyvinkin tärkeitä ja he saattavat vaihtaa helpostikin työpaikkaa, jos yrityksen työtehtävät eivät vastaa heidän odotuksiaan. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, ...
Viikonloppuvapaiden toteutuminen ravintola-alalla
(2023)
Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, toteutuuko Jyväskylän alueen ravintola henkilökunnan viikonloppuvapaat työehtosopimuksen mukaisesti. Tutkimuksessa selvitetään työntekijöiden suhtautumista vapaisiin ja tutkitaan ...
Perehdytyskysely Shell Zeppelinille
(2023)
Opinnäytetyössä selvitettiin liikenneasema Shell Zeppelinin perehdytykseen nykytilanne ja sen kehittämismahdollisuudet. Perehdyttäminen on prosessi, jossa uusi työntekijä otetaan vastaan uuteen tehtävään tai työpaikkaan. ...
Miten erottautua verkostomarkkinoijana Instagramissa vaikuttajamarkkinoinnin avulla?
(2023)
Opinnäytetyö toteutettiin laadullisena tutkimuksena hyödyntäen strukturoidun haastattelun menetelmää ja sisällönanalyysiä. Tutkimuksen tarkoituksena oli tarkastella verkostomarkkinointia Instagramissa ja arvioida ...
Covid-19 vaikutukset alkoholin kulutukseen Suomessa: otanta Keski-Suomesta
(2023)
Opinnäytetyössä tutkittiin Covid-19-pandemian mahdollisia vaikutuksia alkoholin kulutukseen Keski-Suomessa. Tutkimuksessa käytettiin laadullista tutkimusmenetelmää ja tutkimusaineistoa kerättiin tietoperustan sekä ...
Asiakkaiden odotuksia ja näkemyksiä tekoälyllä luotujen annoskuvien käytöstä ravintoloissa: ”Vielä isompi k*setus kuin kaunistellut oikeat kuvat”
(2023)
Ravintolat pohtivat alati keinoja kilpailla ja parantaa asiakastyytyväisyyttä asiakkaiden odotusten kasvaessa. Samaan aikaan tekoälyn rooli yhteiskunnassa on kasvanut viime vuosina merkittävän paljon. Sitä on alettu ...