Haku
Viitteet 1-5 / 5
Insights into Butyrate Production via Fermentation from Food Waste in a Biorefinery Development Project
(2020)
This thesis was made for the VTT Technical Research Center of Finland as a part of a biorefinery development project BioChem, funded by the Academy of Finland. The project aims to exploit food industry side-streams to ...
Fermentointiprosessin optimointi voihapon tuottamiseksi elintarviketeollisuuden sivuvirroista
(2019)
Tämä insinöörityö tehtiin Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n toimeksiantona osana Suomen Akatemian rahoittamaa BIOCHEM-projektia. Työssä tutkittiin, onko elintarviketeollisuuden sivuvirtoja mahdollista hyödyntää ...
Mykotoksiineilla kontaminoituneen vehnän oljen fermentointi bioetanoliksi
(2019)
Insinöörityö tehtiin osana Euroopan komission rahoittamaa MycoKey-projektia, jonka tavoitteena oli erilaisten metodien avulla vähentää homemyrkkyjen eli mykotoksiinien määrää ruoan- ja rehuntuotantoketjuissa sekä löytää ...
Characterization of Sourdough Yeasts and Their Application to Low-Alcohol Brewing
(2020)
Consumer interest in diverse and innovative beers, as well as the market demand for low-alcohol beers has encouraged more studies into nonconventional yeasts. This has, in turn, led to increased efforts to isolate new yeast ...
Härkäpavun flavorin muokkaaminen ja peittäminen lisäaineiden, aromien ja fermentoinnin avulla
(2023)
Tämä insinöörityö toteutettiin Lipasu Oy:n toimeksiantona. Insinöörityössä oli tarkoituksena löytää ratkaisuja härkäpavun maun sekä sen sivumakujen muokkaamiseen ja peittämiseen. Työssä muokattiin härkäpapumatriisin makua ...