Haku
Viitteet 1-5 / 5
Uusien pakastusmenetelmien mahdollisuudet tuoreuden säilyttämisessä
(2020)
Työn tavoitteena oli selvittää markkinoilla olevien eväsleipien säilyvyysaika myyntiaikojen perusteella sekä kirjallisuuden perusteella selvittää, miten eväsleivän säilyvyyttä voisi pidentää lähinnä pakastamalla, jotta ...
Tuoreleikattujen kasvisten laadun parantaminen erilaisten pesumenetelmien avulla
(2021)
Tämä insinöörityö tehtiin elintarviketuotantolaitokselle, jossa valmistetaan tuoreleikattuja kasviksia. Tavoitteena oli löytää optimaalisimmat pesumenetelmät tuoreleikatuille kasviksille parhaan mahdollisen säilyvyyden ...
Fermentoidun härkäpapuelintarvikkeen pakkaaminen ja säilyvyys
(2021)
Insinöörityön tavoitteena oli selvitys fermentoidulle härkäpavulle parhaasta pakkausmenetelmästä säilyvyyden näkökulmasta.
Työssä tutkittiin eri vaihtoehtojen soveltuvuutta teoriapohjalta ja valittiin soveltuvimmat ja ...
Yrtti-valkosipuliraakamakkaran säilyvyyden kehittäminen
(2019)
Työn tarkoituksena oli kehittää Wursti Oy:n Yrtti-valkosipuliraakamakkaran säilyvyyttä luonnollisempaan suuntaan. Tavoitteena oli saada korvattua reseptistä säilytysaineet E326 (kaliumlaktaatti) ja E262 (natriumasetaatti) ...
Hiilidioksidin säilyvyys PET-pulloihin pakatuissa virvoitusjuomissa
(2024)
Insinöörityön aiheena oli hiilihapollisten virvoitusjuomien hiilidioksidin säilyvyys polyeteenitereftalaatti- eli PET-pulloissa. Työn toimeksiantajana toimi Sinebrychoff Supply Company Oy. Yritys oli saanut kuluttajapalautteita ...