Haku
Viitteet 1-6 / 6
IFS Food -standardin käyttöönotto Snellmanin Kokkikartano Oy:ssä
(2020)
Elintarvikealalla hyödynnetään runsaasti erilaisia kansainvälisiä laatu- ja elintarviketurvallisuusstandardeja. Yleisesti tunnustetuimpia elintarvikestandardeja ovat GFSI-vertaisarvioidut standardit, kuten IFS Food, joka ...
Vesilaboratorion suunnittelu uusiin toimitiloihin
(2021)
Insinöörityön aiheena oli suunnitella vesilaboratorio uusiin toimitiloihin standardin SFS-EN ISO/IEC 17025:2017 vaatimukset huomioiden. Työ tehtiin Aqva Finland Oy:lle ja se toteutettiin selvitys- ja suunnittelutyönä.
...
Tuotekehitysprosessin kehittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi
(2022)
Insinöörityön aiheena oli Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:n tuotekehitysprosessin päivittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi. Työn tavoitteena oli määrittää yrityksen tuotekehityksen nykytila ja sen pohjalta päivittää ...
Kuitupakkausten kompostoitavuus
(2021)
Insinöörityön tavoitteena oli selvittää, mitä vaaditaan kuitupakkausten standardinmukaiselta kompostoitavuudelta, miten siitä kuuluu viestiä asiakasyrityksille ja kuluttajille sekä selkeyttää ja tiivistää tietoa aiheesta. ...
Perehdytyksen standardointi Valion Vantaan tehtaalla
(2022)
Työn tavoitteena oli standardoida työhön perehdytystä Valio Vantaan tehtaalla, sillä yhtenäiselle perehdytykselle oli havaittu tarve. Standardisointia lähdettiin toteuttamaan luomalla yhteisiä käytäntöjä ja perehdytysdokumentteja. ...
Vaara-analyysin valmistelevat vaiheet ISO 22000 -standardin käyttöönotossa
(2023)
Elintarviketurvallisuus on tärkeä osa elintarvikeyrityksen toimintaa ja ISO 22000 elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän käyttöönotto on keino parantaa elintarviketurvallisuutta. Insinöörityössä perehdyttiin ...