Haku
Viitteet 1-8 / 8
Nestemäisen ruoanvalmistustuotteen tuotekehitys
(2019)
Markkinoilla on erilaisia nestemäisiä maitorasvasta, kasvirasvasta sekä viljasta valmistettuja maustamattomia ja maustettuja ruoanvalmistustuotteitta vaihtelevilla rasvapitoisuuksilla. Insinöörityön tavoitteena oli kehittää ...
Riistamausteen tuotekehitys
(2021)
Insinöörityössä oli tavoitteena kehittää riistan maustamiseen soveltuva mausteseos vähittäismyyntiin. Tuotteen tuli olla määriteltyjen reunaehtojen mukainen ja valmis lanseerausikkunaan mennessä. Tuotteella kasvatettiin ...
Lakritsitäytteen tuotekehitys
(2019)
Tässä työssä kehitettiin 4 erityyppistä lakritsitäytereseptiä tilaajayrityksen Brunberg Oy:n käyttöön. Kehitetyt täytetyypit olivat suklaatäyte, marjatiivistettä sisältävä täyte, kirpeähkö täyte ja mieto täyte. Kehitettyjen ...
Yrtti-valkosipuliraakamakkaran säilyvyyden kehittäminen
(2019)
Työn tarkoituksena oli kehittää Wursti Oy:n Yrtti-valkosipuliraakamakkaran säilyvyyttä luonnollisempaan suuntaan. Tavoitteena oli saada korvattua reseptistä säilytysaineet E326 (kaliumlaktaatti) ja E262 (natriumasetaatti) ...
Tuotekehitysprosessin kehittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi
(2022)
Insinöörityön aiheena oli Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:n tuotekehitysprosessin päivittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi. Työn tavoitteena oli määrittää yrityksen tuotekehityksen nykytila ja sen pohjalta päivittää ...
Voidemaisen aurinkopuuterin värikehitys
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli kehittää neljä voidemaista aurinkopuuterin sävyä ja kerätä niistä alustava asiakaspalaute. Opinnäytetyö tehtiin kosmetiikka-alan yrityksen Havu Cosmetics Oy:n toimeksiantona. Työn tavoitteena oli ...
Kurkkusäilytteen tuotekehitysprojekti
(2022)
Insinöörityössä toteutettiin kurkkusäilytteen tuotekehitysprojekti, joka tehtiin toimeksiantona Meira Oy:lle. Tuotekehitysprojektin tavoitteena oli palauttaa kurkkusäilyte takaisin Meiran valikoimiin. Tuotekehitysprojekti ...
Arviointi raaka-aineen sisällyttämisestä SUP-direktiiviin
(2024)
Tämä työ tehtiin Aterin Finland Oy:lle, suomalaiselle yritykselle, joka valmistaa biopohjaisia kerta- sekä monikäyttöisiä aterimia. Euroopan unionin SUP-direktiivi astui kuitenkin voimaan vuonna 2021 ja se kieltää ...