Haku
Viitteet 1-3 / 3
Tuoteturvallisuuskulttuurin kehittäminen elintarviketehtaassa
(2022)
Elintarvikealan toimija on vastuussa toimittamiensa tuotteiden laadusta ja turvallisuudesta [1]. Laadun ja tuoteturvallisuuden hallintaan ja valvontaan on olemassa monia eri tapoja, joista osaa käsiteltiin tässä insinöörityössä. ...
Tuotekehitysprosessin kehittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi
(2022)
Insinöörityön aiheena oli Ca-Sa Välimeren Herkut Oy:n tuotekehitysprosessin päivittäminen FSSC 22000 -sertifiointikelpoiseksi. Työn tavoitteena oli määrittää yrityksen tuotekehityksen nykytila ja sen pohjalta päivittää ...
Perehdytyksen standardointi Valion Vantaan tehtaalla
(2022)
Työn tavoitteena oli standardoida työhön perehdytystä Valio Vantaan tehtaalla, sillä yhtenäiselle perehdytykselle oli havaittu tarve. Standardisointia lähdettiin toteuttamaan luomalla yhteisiä käytäntöjä ja perehdytysdokumentteja. ...