Haku
Viitteet 1-10 / 122
Työhön perehdyttämisen merkitys työharjoittelulle
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyö käsitteli perehdyttämisen merkitystä työharjoittelulle. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää työharjoittelun perehdyttämisen nykytilaa ja tutkia työharjoittelun perehdyttämisen kehittämistarpeita. Opinnäytetyö ...
Rikkaruohoja vai ravintolaruokaa? : Villiyrttien kysynnän kartoitus Oulun alueen ravintoloissa
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyö on osa Oulun 4H-piirin Luonnontuoteala tutuksi -hanketta ja siinä toteutettavaa villiyrttiprojektia. Projektin tarkoituksena on lyhyesti tuoda villiyrtit oululaisten ravintoloiden käyttöön. Tästä lähtökohdasta ...
Ruskamaratonin sähköisen markkinoinnin kehittäminen
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyössäni etsin lisää sähköisen markkinoinnin keinoja Levillä vuosittain järjestettävään Ruskamaratoniin. Tavoitteena oli saada uusia näkökulmia Ruskamaratoniin osallistuneilta henkilöiltä, ja sen perusteella ...
Majoitusinfo matkailuyrityksen asiakkaiden käyttöön: Ohjeistuksilla kohti turvallisuutta, vastuullisuutta ja asiakaskokemuksen parantamista.
(2021)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä majoitusinfo Lapin Metsäläinen Oy:n asiakkaiden luettavaksi. Tarkoituksena on tarjota asiakkaille tietoa ja ohjeita majoituksesta, luonnossa liikkumisesta ja aktiviteeteista. Tekemällä ...
Lähiruokatuotteiden käyttö Lappilaisissa ammattikeittiöissä
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyössä selvitettiin lähiruokatuotteiden käyttöä lappilaisissa ammattikeittiöissä ja sen tuomia haasteita Lapin läänin elintarviketoimittajien näkökulmasta. Tavoitteena oli löytää ongelmat lähiruoan toimittamisesta ...
Selvitys tapahtuma-aktiviteettien merkityksestä tapahtumakävijöiden ja tapahtumanjärjestäjien näkökulmasta
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2015)
Opinnäytetyön aiheena oli selvittää tapahtuma-aktiviteettien merkitystä tapahtumakävijöiden ja tapahtumanjärjestäjien näkökulmasta eri tapahtumissa. Opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa, millaisia aktiviteetteja ihmiset ...
Uuden pitopalvelun brändäys ja markkinointi
(2020)
Opinnäytetyön aiheena on pitopalveluyrityksen perustaminen. Pitopalvelun on tarkoitus sijaita Kuusamossa, ja toimia samalla lounasravintolana. Opinnäytetyön tehtävänä oli kehittää toimintasuunnitelma uuden yrityksen ...
"Ruoka puhuu puolestaan" Yrityksen kotisivujen merkitys ruokaravintolan valinnassa Rovaniemellä
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2013)
Opinnäytetyön tavoitteena on saada selville käyvätkö rovaniemeläiset ravintola-asiakkaat katsomassa ravintolan kotisivuja ennen ruokaravintolan valintaa ja vaikuttaako kotisivuilla jokin ravintolan valintaan. Aiheemme on ...
Selvitys Makujen Lappi -ruokatapahtuman verkostoitumisesta : "Kehittämisideoiden ongintaa"
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Rovaniemen kaupungintalolla järjestettiin ensimmäinen Makujen Lappi- ruokatapahtuma toukokuussa 2010. Tapahtuma oli matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ammattilaisille suunnattu seminaari ja sen tavoitteina olivat ...
Markkinoinnin kehittäminen ravintola Cafe Bar Ankkurissa
(2021)
Toimeksiantajana opinnäytetyössä oli Kemissä sijaitseva Oy Sea Lapland Hotels & Restaurants Ltd. Yritys tunnetaan paremmin nimellä Hotelli Merihovi ja sen yhteydessä toimivasta ravintola Cafe Bar Ankkurista. Opinnäytetyön ...