Haku
Viitteet 1-10 / 96
Työpöydältä tapahtumaksi: Tapahtumajärjestäjän työkirja tapahtumasuunnittelun työkaluna
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää ja pilotoida Rovaniemen alueen urheilutoimijoille
suunnattua urheilutapahtumien järjestämistä helpottavaa suunnittelutyökalua.
Työn tavoitteena oli myös vastata omalta osaltaan ...
Huskyfarmien Sertifikaatti
(2019)
Opinnäytetyön aiheena on huskyfarmien sertifikaatti, joka korvaa eläinlääkärinto-distuksen eläimen hyvinvoinnista. Ulkomaiset matkanjärjestäjät ovat esittäneet Syötteen Eräpalvelulle toiveen sertifikaatista. Koska ...
Matkailun kasvuohjelman prosessimalli
(2019)
Opinnäytetyön aiheena oli matkailun kasvuohjelman prosessien kehittäminen ja jalkauttaminen sekä matkailun kasvuohjelman toteutuminen Kemin kaupungissa.
Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää kasvuohjelmien prosessia. ...
Itsevalmentava työyhteisö: Rovaniemen Coffee Housen, Ristorante Rosson ja Uitto Pubin osaajat henkilöstön kouluttajana. Taustatutkimus ja toimin-tasuunnitelma
(2019)
Opinnäytetyössä kartoitettiin toimeksiantajan henkilöstön toiveita ja tarpeita omaan osaamisen kehittämistä varten. Tehtävän tarkoitus oli hyödyntää yrityk-sen oman työyhteisön osaamisia ja taitoja henkilökunnan jatkuvassa ...
Osatyökykyisten ja pitkäaikaistyöttömien työllistäminen matkailualalle - esimerkkiyritys Myö Hostel
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön tavoitteena oli koota jo olemassa olevaa sekä luoda uutta tietoa
osatyökykyisten ja pitkäaikaistyöttömien työllistämisestä sekä monimuotoisesta
työyhteisöstä. Esimerkkiyrityksenä toimii kehitysvammaisia ...
"Nelostie" johdattaa kesäteatteriin : Asiakasprofiileista asiakasymmärrystä
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyön aiheena oli asiakasymmärryksen kehittäminen asiakasprofiilin keinoin rovaniemeläiselle komediateatteri Lentävän Poron Teatterille. Tehtävänä oli luoda asiakasprofiili eri menetelmillä kerätyn tiedon pohjalta ...
Ravintolamaailman työntekijän itsensä johtamisen taidot ja vastuu osaamisen kehittämisestä : Kysymyspatteristo henkilöstölle
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2018)
Opinnäytetyön aiheena on Ravintolamaailman työntekijän itsensä johtamisen taidot ja vastuu osaamisen kehittämisestä. Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Ravintolamaailma Rovaniemi. Työn tehtävänä oli luoda organisaatiolle ...
Sisäisen viestinnän kehittäminen Iin Autokeitaalla
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyön aiheena oli sisäinen viestintä. Työn toimeksiantajana oli Iin Autokeidas ja yhteyshenkilönä Iin Autokeitaan liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmi. Työn tehtävänä oli Iin Autokeitaan sisäisen viestinnän ...
Selvitys Makujen Lappi -ruokatapahtuman verkostoitumisesta : "Kehittämisideoiden ongintaa"
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2011)
Rovaniemen kaupungintalolla järjestettiin ensimmäinen Makujen Lappi- ruokatapahtuma toukokuussa 2010. Tapahtuma oli matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ammattilaisille suunnattu seminaari ja sen tavoitteina olivat ...
Kukkolaforsen Turist & Konferensin asiakastyytyväisyyden kehittäminen
(Rovaniemen ammattikorkeakouluLapin ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on selvittää toimeksiantajayrityksen Kukkolaforsen Turist & Konferensin asiakastyytyväisyyttä. Tämän tutkimuksen avulla selviää toimeksiantajayrityksen asiakastyytyväisyyden nykytila, mökki- ...