Haku
Viitteet 1-6 / 6
Ruuan alkutuotannon digitalisaatio elinkeinossa ja opetuksessa
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2020)
Eettisesti kestävää lihantuotantoa, onko sitä?
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2020)
Arktinen ruokajärjestelmä on askeleen edellä globaalia ruokajärjestelmää
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2019)
POTERO
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2019)
Porukkaoppi - Porotalouden porukalle lisäoppia –hankkeessa mallinnettiin Potero-osaamisen kehittämisen toimintamalli, joka kuvataan tässä julkaisussa. Uutta toimintamallissa on koulutuksen toteuttajien ja työelämän välinen ...
Poronhoitotyötä kehittämässä
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2020)
Korkeakoulut tekevät paljon hankeyhteistyötä työelämän kanssa. Käytännön työelämän rutiinit eroavat monesti koulutusorganisaatioiden omista rutiineista ja työskentelytavoista. Tämä julkaisu kertoo, miten työelämäyhteistyötä ...
Poroteurastuksen kehittämisen painopisteet
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2019)
Liha on porotalouden tärkein tuote ja poroteurastamot sen tuotannon kulmakiviä. Teurastajina toimivat poromiehet muodostavat laatuketjun tärkeimmän lenkin. Pyysimme poroteurastajia kertomaan, miten poronlihan laatu ...