Haku
Viitteet 1-6 / 6
Eettinen johtaminen matkailu- ja ravitsemisalalla
(2020)
Opinnäytetyön aiheena oli eettinen johtaminen. Opinnäytetyössä selvitettiin mitä eettinen johtaminen on ollut aikaisemmin ja mitä se on nyt. Kun historiaan perehdyttiin, todettiin että johtaminen on muuttunut paljon sadassa ...
Työn imun tärkeys ravintolatyössä
(2021)
Työn imu mielletään käsitteenä myönteiseksi tunne- ja motivaatio tilaksi työssä. Sen tunnusmerkkejä ovat nauttiminen työstä, sitoutuminen ja tarmokkuuden kokeminen. Se toimii tärkeänä osana työviihtyvyyttä ja vaikuttaa ...
Työntekijäkokemuksen kehittämisen kautta pidempään työsuhteeseen
(2022)
Opinnäytetyöni aiheena on työntekijäkokemuksen kehittäminen Suomessa toimivassa Espresso House Finland Oy -kahvilaketjussa. Tehtävänä oli kartoittaa nykyisen henkilöstön näkemystä Espresso Housesta työnantajana. Tavoitteena ...
Henkilöstöjohtaminen Rovaniemen Alkossa
(2022)
Henkilöstöjohtamisen kehittäminen osana johtamistyötä.
Arjen henkilöstöjohtamisen kehittäminen
(2021)
Opinnäytetyön aihe oli arjen henkilöstöjohtamisen kehittäminen Ravintola Ruskassa. Toimeksiantajana oli Ravintola Ruska Sodankylässä. Opinnäytetyön tehtävänä oli selvittää Ravintola Ruskan sekä yleisesti yritysten arjen ...
Sisäisen viestinnän kehittäminen ravintolaketjun organisaatiossa
(2022)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia toimeksiantoyrityksen sisäistä viestintää, selvittää sen ongelmakohdat ja pyrkiä löytämään uusia ratkaisuja esihenkilöille tukemaan sisäisen viestinnän toimivuutta. Opinnäytetyön ...