Haku
Viitteet 1-8 / 8
Vastuullisilla valinnoilla kohti kestävämpää liiketoimintaa : Kestävän kehityksen ja vastuullisen liiketoiminnan opas luonnonvaroja hyödyntäville pk-yrityksille
(2020)
Opinnäytetyön tehtävänä suunniteltiin kestävän kehityksen ja vastuullisen liiketoiminnan opas, jonka avulla voidaan kehittää luonnonvaroja hyödyntävien hyvinvointi-, luonnontuote- ja matkailualan pienten sekä keskisuurten ...
Kestävän matkailun sertifikaatin valinta. Sertifioinnin vaikutus asiakaskokemukseen
(2020)
Opinnäytetyön tehtävänä oli koota ekosertifikaattien infopaketti Sustainable Travel Finland -ohjelmaan suorittaville yrityksille. Työssä selvitettiin myös sertifioitujen yrityksien vastuullisuusviestinnän näkyvyyttä. Työn ...
Video and storytelling - the competitive edge in sustainability communication : investigation of small Finnish tourism businesses
(2023)
Small tourism businesses are operating in an environment where consumers demand their practices to be sustainable and transparently communicated. At the same time there is increasing suspicion that information coming ...
Kestävä matkailu Pohjois-Lapissa
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli kestävä matkailu Pohjois-Lapissa. Opinnäytetyön tarkoitus oli selvittää Pohjois-Lapin matkailuyritysten kokemat oman toiminnan kestävän matkailun vahvuudet ja kehityskohteet. Työn ensimmäinen ...
Vastuullisesti kohti Joutsenmerkkiä : Joutsenmerkin hakuprosessi Scandic Rukahoville
(2023)
Opinnäytetyö tehtiin toimeksiantona Scandic Rukahovi -hotellille. Opinnäytetyön tehtävänä oli saavuttaa Joutsenmerkki Scandic Rukahoville. Joutsenmerkki-hakemus tehtiin digitaalisesti Pohjoismaisen ympäristömerkinnän Nordic ...
Henkilökunnan vastuullisuustietoisuuden lisääminen Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunassa
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli vastuullisuustietoisuuden lisääminen Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunan henkilökunnalle. Toimeksiantajana toimi Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi, joka on osa yhtä Suomen suurinta ...
Vastuullisesti tuotettu perinneruoka : taustaselvitys oulaistelaisen perinneruoan kehittämiseen
(2023)
Työn aiheena oli vastuullisesti tuotetun perinneruoan tuotekehittelyhankkeen taustaselvitys. Hankkeen ideana on kerätä paikalliset ruokatarinat, jonka pohjalta on tarkoitus kehittää laajassa yhteistyöverkostossa alueellisesti ...
Kulttuurimatkailua edistämässä : suomalaisen kulttuurin lumovoima kestävästi osaksi paikallista matkailuelinkeinoa
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli lisätä ymmärrystä kulttuurimatkailun vahvuuksista, kehittämisen tarpeista ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Tavoitteena oli kuvata kulttuurimatkailun kehityksen kulkuja, toimintaympäristöä sekä ...