Haku
Viitteet 1-4 / 4
Huppari-toiminnan kehittämissuunnitelma
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tuottaa luotettavaa ja ajankohtaista tietoa toimeksiantajalle. Tiedon pohjalta tavoitteena oli luoda kehittämisideoita Huppari-toiminnan organisointiin, suunnitteluun ja toteuttamiseen. ...
Työn imun tärkeys ravintolatyössä
(2021)
Työn imu mielletään käsitteenä myönteiseksi tunne- ja motivaatio tilaksi työssä. Sen tunnusmerkkejä ovat nauttiminen työstä, sitoutuminen ja tarmokkuuden kokeminen. Se toimii tärkeänä osana työviihtyvyyttä ja vaikuttaa ...
Työntekijäkokemuksen kehittäminen vähittäiskaupan organisaatiossa
(2021)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia työntekijäkokemusta ja siihen liittyviä käsitteitä, sekä selvittää ja sitä kautta kehittää kohdeorganisaation työntekijäkokemuksen tilaa. Opinnäytetyön tutkimusongelma oli: Miten ...
Työntekijäkokemuksen kehittämisen kautta pidempään työsuhteeseen
(2022)
Opinnäytetyöni aiheena on työntekijäkokemuksen kehittäminen Suomessa toimivassa Espresso House Finland Oy -kahvilaketjussa. Tehtävänä oli kartoittaa nykyisen henkilöstön näkemystä Espresso Housesta työnantajana. Tavoitteena ...