Haku
Viitteet 1-6 / 6
Poroteurastuksen kehittämisen painopisteet
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2019)
Liha on porotalouden tärkein tuote ja poroteurastamot sen tuotannon kulmakiviä. Teurastajina toimivat poromiehet muodostavat laatuketjun tärkeimmän lenkin. Pyysimme poroteurastajia kertomaan, miten poronlihan laatu ...
Porontaljat rahaksi!
(Paliskuntain yhdistys, 2021)
Porontaljatuotteiden monet mahdollisuudet
(Paliskuntain yhdistys, 2022)
Porontaljan kuivauksen massatuotanto
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2022)
Ilmakuivatun ja muokatun porontaljan tuotanto- ja myyntiopas (Poromies-lehden 4/2022 liite)
(Paliskuntain yhdistys, 2022)
Laplanders must commercialise their Lapland themselves
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2021)