Haku
Viitteet 1-10 / 11
Ruuan alkutuotannon digitalisaatio elinkeinossa ja opetuksessa
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2020)
Eettisesti kestävää lihantuotantoa, onko sitä?
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2020)
Arktinen ruokajärjestelmä on askeleen edellä globaalia ruokajärjestelmää
(Lapin ammattikorkeakoulu, 2019)
Porotilamatkailun vastuullinen kehittäminen
(Paliskuntain yhdistys, 2019)
Vähemmän käytetyt ruhonosat ja luonnontuotteet
(Paliskuntain yhdistys, 2019)
Kittilän teurastamolla ei läträtä linjalla
(Paliskuntain yhdistys, 2019)
Peltoporo-ongelman hallinta on kokonaisuuden hallintaa
(Paliskuntain yhdistys, 2020)
Teurastaja syynää suolipaketit
(Paliskuntain yhdistys, 2020)
Uutta poroteurastamoiden lihantarkastuksessa
(Paliskuntain yhdistys, 2020)
Hyvä esimies- ja tiimityö on teurastamon vahvuus - esimerkkinä Angeli
(Paliskuntain yhdistys, 2019)