Haku
Viitteet 1-10 / 11
Mobiilikäyttöisten tehtävälistojen mahdollistaminen työvuoroille: Sky Kitchen & View -ravintolan perehdytyksen kehittäminen
(2021)
Opinnäytetyön toimeksiantaja on rovaniemeläinen Sky Kitchen & View -ravintola. Työn tehtävänä on löytää helppokäyttöinen verkko-ohjelma ja toteuttaa sitä hyö dyntäen esimerkki tehtävälistasta, jota voi päivittää verkossa ...
Työn imun tärkeys ravintolatyössä
(2021)
Työn imu mielletään käsitteenä myönteiseksi tunne- ja motivaatio tilaksi työssä. Sen tunnusmerkkejä ovat nauttiminen työstä, sitoutuminen ja tarmokkuuden kokeminen. Se toimii tärkeänä osana työviihtyvyyttä ja vaikuttaa ...
Lapin Metsämuseon talvikauden kehittäminen
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli Lapin Metsämuseon talvikauden kehittäminen. Toimeksiantajana oli Lapin Metsämuseo yhdistys ry, joka ylläpitää museota ja vaalii savotta- ja uittokulttuuriperinnettä. Opinnäytetyön tehtävänä oli ...
Työntekijäkokemuksen kehittämisen kautta pidempään työsuhteeseen
(2022)
Opinnäytetyöni aiheena on työntekijäkokemuksen kehittäminen Suomessa toimivassa Espresso House Finland Oy -kahvilaketjussa. Tehtävänä oli kartoittaa nykyisen henkilöstön näkemystä Espresso Housesta työnantajana. Tavoitteena ...
Rovaniemen matkailun palveluprosessien muutoksia toimintaympäristössä
(2022)
Opinnäytetyöni aiheena oli kartoittaa Rovaniemen matkailualan yritysten muu-toksia palveluprosesseihin toimintaympäristössä. Tavoitteena oli luoda yrityksille hyödyllinen ja uutta näkökulmaa tuova katsaus mahdollisiin ...
Paremmalla työntekijäkokemuksella vetovoimainen Pyhä-Luosto
(2023)
Opinnäytetyön toimeksiantaja oli Visit Pyhä-Luosto ry, jonka haasteena oli alueen vähäinen työnhakijamäärä. Opinnäytetyön tarkoituksena oli lisätä toimeksiantajan ja alueen yritysten ymmärrystä vetovoimasta sekä ...
Sisäisen viestinnän kehittäminen : ekokompassi-sertifikaattiin liittyvä kyselytutkimus
(2023)
The purpose of this thesis is to develop the internal communication of the commissioning company, the Arctic Light Hotel. The commissioner is a family-owned hotel and restaurant service provider in Rovaniemi.
The ...
Tiedon hyödyntäminen ammattilukio-opiskelijan opintojen henkilökohtaistamisessa
(2023)
Stadin ammatti- ja aikuisopistossa (Stadin AO) kaikilla ammatillisen perustutkintokoulutuksen opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa lukio-opintoja ammatillisten opintojen rinnalla omien henkilökohtaisten tavoitteidensa ...
Yhdessä kehittämällä kohti sujuvampaa arkea : ravintolan työyhteisön tehtävänkuvien kehittäminen
(2023)
Tämä toiminnallinen opinnäytetyö tehtiin Oulun yliopistollisen sairaalan ateriapalveluille. Kehittämiskohteena oli ravintola Kotkan työnkuvat. Opinnäytetyö toteutettiin työyhteisössä muodostuneen tarpeen pohjalta. ...
Frisbeegolf osana kaupunkibrändiä
(2023)
Frisbeegolf on noussut kulttisuosioon viimeisen viiden vuoden aikana, jonka vuoksi työni aihe on frisbeegolfkulttuuri Rovaniemellä. Opinnäytetyössäni tehtävänä oli selvittää rovaniemeläisten frisbeegolfaajien suhde ...