dc.contributor.author | Virtanen, Heikki | |
dc.date.accessioned | 2023-10-16T05:08:51Z | |
dc.date.available | 2023-10-16T05:08:51Z | |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://www.theseus.fi/handle/10024/808110 | |
dc.description.abstract | Tässä opinnäytetyössä käsitellään monikulttuurista työyhteisöä ja sitä, kuinka työntekijät tämän kokevat. Mitä ovat monikulttuurisen työpaikan hyvät ja heikot puolet, miten toimintaa monikulttuurisessa ympäristössä voisi parantaa.
Kohteena toimii Hotelli Scandic Rosendahl, työkaluna toimii laaja kysely, josta saaduilla vastauksilla lähdetään kartoittamaan, minkälainen kokemus työntekijöillä on monikulttuurisesta työyhteisöstä. Saatujen vastausten pohjalta voimme lähteä miettimään, mitä positiivisia ja negatiivisia kokemuksia ihmisillä on monikulttuurisesta työpaikasta ja kuinka toimintaa voidaan kehittää, niin paikan päällä kuin yleisesti monikulttuurisissa työ ympäristöissä.
Kysely on tarkoitettu niin talon omalle henkilöstölle kuin myös vuokratyöntekijöille, ja kaikille osastoille, sillä jokainen osasto on osa yhtenäistä toimivaa kokonaisuutta. | fi |
dc.description.abstract | This thesis looks at the multicultural workplace and how employees experience it. What are the strengths and weaknesses of a multicultural workplace, how to improve in a multicultural environment.
The Scandic Rosendahl Hotel will be used as a setting, and a survey will be carried out to find out what kind of experience employees have of a multicultural workplace. Based on the answers received, we will start to think about what positive and negative experiences people have of a multicultural workplace and how to improve activities, both on-site and in multicultural work environments in general.
The questionnaire was addressed to both in-house staff and hired staff, and to all departments, as each department is part of a single functioning entity. | en |
dc.language.iso | fin | - |
dc.rights | fi=All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.|sv=All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.|en=All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.| | - |
dc.title | Monikulttuurinen työyhteisö | - |
dc.type.ontasot | fi=AMK-opinnäytetyö|sv=YH-examensarbete|en=Bachelor's thesis| | - |
dc.identifier.urn | URN:NBN:fi:amk-2023101627538 | - |
dc.subject.specialization | Palvelualanliiketoiminta | - |
dc.subject.degreeprogram | fi=Majoitus- ja ravitsemisala|sv=Inkvarterings- och kosthållsbranschen|en=Hotel and Restaurant| | - |
dc.subject.yso | monikulttuurisuus | - |
dc.subject.yso | työyhteisöt | - |
dc.subject.yso | työntekijät | - |
dc.subject.yso | työelämä | - |
dc.subject.yso | kulttuurierot | - |
dc.subject.yso | työpaikat | - |
dc.subject.discipline | Restonomi | - |
annif.suggestions.links | http://www.yso.fi/onto/yso/p10647|http://www.yso.fi/onto/yso/p8543|http://www.yso.fi/onto/yso/p6165|http://www.yso.fi/onto/yso/p1075|http://www.yso.fi/onto/yso/p16262|http://www.yso.fi/onto/yso/p2190|http://www.yso.fi/onto/yso/p13463|http://www.yso.fi/onto/yso/p372|http://www.yso.fi/onto/yso/p10631|http://www.yso.fi/onto/yso/p10648 | fi |
dc.rights.accessrights | Rajattu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången är begränsad | |