Uusimmat viitteet

  • Juhlabuffet tuotteiden määrien vakioiminen ja annoskorttien luominen 

    Grundström, Nicklas (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2018)
    Tämän opinnäytetyön toimeksiantaja on Haikon Kartano, joka tarjoaa hotelli-, kylpylä-, ravintola- ja kokouspalveluita. Opinnäytetyön tavoite on tutkia ja luoda Haikon Kartanolle juhlabuffet tuotteista vakioidut ruokamäärät ...
  • Hyvän keittiömestarin tiedot ja taidot hienossa ravinto-lassa ammattilaisten kertomana 

    Lehto, Joona (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän opinnäytetyön tarkoitus oli selvittää mitä keittiömestarin työ on ja mitkä ovat hyvänmestarin tiedot ja taidot hienossa ja hyvätasoisessa illallisravintolassa. Työssä pyrittiin myös selvittämään mitä fine dining on. ...
  • Aterioiden suunnittelu raskausdiabetesta koskevaan tutkimukseen 

    Haili, Jenni; Martikainen, Kata-Maria (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön päätavoitteena on tuottaa kaksi erilaista ateriasuunnitelmaa raskausdiabetesta koskevaan tutkimukseen. Tutkimus käynnistyy syksyllä 2017 ja opinnäytetyö valmistuu ennen tutkimuksen alkamista. Opinnäytetyö ...
  • Food and Talk - tapahtuman onnistuminen ja ruoka-alan trendit 

    Paalanne, Henri (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Food and Talk on Food Camp Finlandin järjestämä tapahtuma, joka järjestettiin tänä vuonna ensimmäisen kerran. Tapahtuma ja sen sisältö on suunnattu ruoka-alan ammattilaisille ja tänä vuonna tapahtumassa oli useita alan ...
  • Toimintamalli Espoo Catering Oy:n palvelukeittiöille 

    Chepelev, Tanja (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tässä opinnäytetyössä on tavoitteena suunnitella Espoo Catering Oy:n palvelukeittiöihin uusi yhtenäinen toimintamalli. Espoo Catering Oy:n palvelukeittiöiden toiminta muuttuu syyskuussa 2017 uuden Kilon Keittiön valmistumisen ...