Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Savonia-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Savonia-ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Healthy spring rolls to Finnish market

Huynh, Thy (2015)

 
Avaa tiedosto
Thy_Huynh.pdf (4.676Mt)
Lataukset: 


Huynh, Thy
Savonia-ammattikorkeakoulu
2015
Creative Commons License
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 1.0 Finland
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2015091114528
Tiivistelmä
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on kehittää ja tuoda terveellisiä ruokatuotteita suomalaisille markkinoille. Tuotekehitystyön päämääränä on luoda terveellisiä kevätrullia ja niihin sopivia reseptejä. Ohje on suunnattu pääsääntöisesti keskisuurille ruokatuottajille, jotka tekevät ruokatuotekehitystä yrityksissään.

Opinnäytetyön teoriaosa perustuu tuotekehitykseen. Lisäksi siinä kerrotaan kevätrullan historia. Empiirinen osa koostuu kokonaisten tuotteiden suunnittelusta ja toteutuksesta ja niiden resepteistä. Tuotteen kehitysvaiheessa toteutettiin kysely, jotta saataisiin tietoa kuluttajan mielipiteestä ja ostovoimasta. Tuotteen soveltuvuuden markki-noille osoittaa asianmukainen pakkaustapa, pakkausmateriaali ja kustannukset, jotka lisäävät kilpailua.

Sydänmerkki, Hyvää Suomesta ja Avainlippu ovat olleet päämäärinä ruokatuotekehitystyössä alusta alkaen. Paikallisilta tuottajilta tulevia kotimaisia raaka-aineita on käytetty mahdollisimman paljon prosessin aikana edellä mainittujen symbolien säilyttämiseksi. Tuotteet on lisäksi tehty Suomen ravitsemusneuvottelukunnan rav-itsemussuositusten mukaisesti. Tämän kehitystyön tuloksena saatiin neljä Sydänmerkki-symbolin vaatimukset täyt-tävää tuotetta resepteineen.

Opinnäytetyön aihe on trendikäs, sillä nykyään ruosta ollaan yhä enemmän tietoisia. Ihmiset ovat menossa takaisin perusarvoihin ja haluavat tietää, mitä syövät ylläpitääkseen terveyttä ja hyvinvointia
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste