Haku
Viitteet 1-10 / 14
Motivation : Hur kan anställda i restaurangbranschen motiveras till merförsäljning?
(Högskolan på Åland, 2018)
Detta arbete handlar om motivation.
Syftet med mitt arbete är att ta reda på hur anställda i restaurangbranschen motiveras till merförsäljning. Bisyftet med arbetet är att hjälpa ledaren till insikt om utbildad personal ...
Hållbart arbete i praktiken : Hur ser de anställda på matsvinnet ombord på M/s Rosella?
(Högskolan på Åland, 2018)
I mitt arbete skriver jag om matsvinn.
Syfte är att genom en kvalitativ undersökning ta reda på hur matsvinnet kan minskas ombord på Viking Lines fartyg M/s Rosella.
Frågeställningen jag baserar arbetet på är tankarna ...
Kulinarisk turism : En strategi för hållbar utveckling på Åland?
(Högskolan på Åland, 2018)
I mitt examensarbete skriver jag om kulinarisk turism på Åland.
Bakgrunden och syftet med arbetet är att genom en fallstudie visa att hållbar utveckling kan gynnas av den kulinariska turismen.
Frågeställningen för detta ...
Tillsatsämnen i maten : - Bra eller dåligt för oss?
(Högskolan på Åland, 2018)
Mitt examensarbete handlar om tillsatser i mat.
Bakgrunden med mitt arbete är att väcka tankar och frågor om livsmedelstillsatser. Syftet med examensarbetet är att undersöka om tillsatsämnen som finns i maten är ...
Kalaset - Åland Grönskar 2018 : Att ordna ett evenemang
(Högskolan på Åland, 2018)
I mitt examensarbete skriver jag om invigningsfesten för Åland Grönskar, vid namnet Kalaset.
Syftet med detta arbete är att planera och genomföra ett evenemang, i detta fall invigningsfesten Kalaset. Bisyftet är att lära ...
Employer branding : Hur man attraherar, rekryterar och behåller rätt personal från Generation Y
(Högskolan på Åland, 2018)
Detta examensarbete är en litteraturstudie med syfte att undersöka hur företag bör göra för att attrahera, rekrytera och behålla medarbetare som är födda 1980-1999, den så kallade Generation Y. Grunden till att jag valde ...
Michelinrestauranger : Att skapa upplevelser
(Högskolan på Åland, 2018)
Detta arbete är en kvalitativ undersökning med syftet att undersöka hur restauranger skapar upplevelser. Bisyftet är att ta reda på hur Michelinstjärnan har skapat intresse hos kunderna.
Arbetet baseras på kvalitativa ...
kampen mot sexturism : vad aktörer inom turismbranschen gör för att stoppa barnsexturism och trafficking av barn
(Högskolan på Åland, 2018)
Mitt examensarbete handlar om hur aktörer inom turismbranschen arbetar för att minska på det kommersiella sexuella utnyttjandet av barn i samband med resandet.
Jag har valt att skriva om detta ämne eftersom mänskliga ...
Evenemangssäkerhet : Fallstudie: Hur arbetar evenemangsarrangörer på Åland?
(Högskolan på Åland, 2018)
Evenemang av olika slag har alltid präglats av att de besöks av stora folkmängder. Med detta landar ett ansvar på arrangörerna att trygga deltagarnas säkerhet från olika riskfaktorer. Syftet med denna undersökning är att ...
Michelinrestauranger : Personalens syn på arbetsmiljön
(Högskolan på Åland, 2018)
Det här examensarbetet är en kvalitativ studie med syftet att undersöka vad personalen har för åsikt på Michelinrestaurangerna samt skapa mer förståelse för vad Michelinbranschen egentligen är.
Arbetet baseras på kvalitativa ...