Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomi
  • Svenska
  • English
  • Kirjaudu
Hakuohjeet
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite
  •   Ammattikorkeakoulut
  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
  • Näytä viite

Leipomoalan koulutuksen kehittäminen Pohjois-Karjalassa

Leppänen, Hanne; Kostamo, Olli; Tahvanainen, Tapio (2007)

 
Avaa tiedosto
TMP.objres.447.pdf (229.0Kt)
Lataukset: 


Leppänen, Hanne
Kostamo, Olli
Tahvanainen, Tapio
Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK University of Applied Sciences
2007
Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:jamk-456
Tiivistelmä
Kehittämishankkeessa suunniteltiin ja toteutettiin kysely pohjoiskarjalaisille leipomoalan yrityksille. Tavoitteena oli selvittää perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintojen merkitystä työllistymiseen, alan arvostukseen ja kehittymiseen. Kyselyllä selvitettiin myös leipomoalan työvoima- ja koulutustarvetta tulevaisuudessa. Lisäksi selvitettiin yrittäjien näkemyksiä kielitaidon ja kansainvälisen yhteyksien (mm. yritysyhteistyö ja työssäoppiminen) merkityksestä työllistymiseen. Kyselyn pohjalta pohdittiin Pohjois-karjalan leipomoalan tulevaisuutta ja minkälaisia vaatimuksia se asettaa leipomoalan koulutuksille.
 
The development project included planning and carrying out a questionaire for North-Karelian bakeries. The objective was to find out the importance of vocational upper secondary qualifications, further vocational qualifications and specialist vocational qualifications for employment and the appreciation and development of the bakery trade. With the questionaire was also clarified the future need for employment and education in the bakery trade. In addition the entrepreneurs opinion were asked about the importance of language skills and internationalcontacts (for example company collaboration and on the job-learning). The future of the bakery industry in North Karelia and the demands for the education werereflected on ground of the questionaire.
 
Kokoelmat
  • Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)
Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste
 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatKoulutusalatAsiasanatUusimmatKokoelmat

Henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opinnäytetyöt ja julkaisut
Yhteydenotto | Tietoa käyttöoikeuksista | Tietosuojailmoitus | Saavutettavuusseloste