Perehdytysopas Ravintola Castaneaan
Vanhala, Anna; Huhtala, Taru (2011)
Vanhala, Anna
Huhtala, Taru
Rovaniemen ammattikorkeakoulu Lapin ammattikorkeakoulu
2011
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2011112114957
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2011112114957
Tiivistelmä
Projekti perehdytysoppaan kokoamisesta ja kehittämisestä ravintola Castanealle katsottiin tarpeelliseksi, koska kyseinen opas puuttui ravintolalta kokonaan. Tarkoituksena oli kehittää kattava perehdytysopas, joka helpottaisi uusien työntekijöiden työskentelyä yrityksessä.
Opinnäytetyömme on toiminnallinen työ, jonka tehtävänä oli selvittää mitkä asiat on tärkeä sisällyttää perehdytysoppaaseen. Lisäksi perustelemme työssämme teoriaosuuden avulla perehdytysoppaan tarpeellisuutta yrityksissä.
Perehdytysopas tehtiin tiiviissä yhteistyössä ravintola Castanean kanssa ja opas sisältää muun muassa kohdat työturvallisuudesta sekä työvuoroihin kuuluvista tehtävistä. Teoriaosuudessa käsittelimme muun muassa lainsäädäntöä sekä henkilöstöjohtamista.
Perehdytysopas antaa yrityksestä vastuullisen kuvan ja nopeuttaa uusien työntekijöiden oppimista mikä hyödyttää suuresti niin yritystä kuin henkilöstä.
Opinnäytetyömme on toiminnallinen työ, jonka tehtävänä oli selvittää mitkä asiat on tärkeä sisällyttää perehdytysoppaaseen. Lisäksi perustelemme työssämme teoriaosuuden avulla perehdytysoppaan tarpeellisuutta yrityksissä.
Perehdytysopas tehtiin tiiviissä yhteistyössä ravintola Castanean kanssa ja opas sisältää muun muassa kohdat työturvallisuudesta sekä työvuoroihin kuuluvista tehtävistä. Teoriaosuudessa käsittelimme muun muassa lainsäädäntöä sekä henkilöstöjohtamista.
Perehdytysopas antaa yrityksestä vastuullisen kuvan ja nopeuttaa uusien työntekijöiden oppimista mikä hyödyttää suuresti niin yritystä kuin henkilöstä.