Viimeksi lisätyt Julkaisut
Viitteet 1606-1620 / 1724
-
Hyvinvointia ja innovaatioita monialaisesti ja raja-aitoja madaltaen : Katsaus Seinäjoen ammattikorkeakoulun toimintaan 2016
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja A. Tutkimuksia 25 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016) -
Viestinnän kurssista inspiraatiota yrittäjyyteen
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016) -
Yrittäjyysaikomuksista konkreettisiin suunnitelmiin - naisopiskelijoiden näkökulma
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016) -
Sosiaalisesti vetäytyneiden opintoihin liittyvät tiedontarpeet
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016) -
Avoimuus TKI-hankkeiden aineistonhallinnassa : Case SeAMK
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016) -
Subjective wellbeing in regional contexts
Publications of Seinäjoki University of Applied Sciences A. Research reports 24 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016) -
Ammattikorkeakoulujen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan ympäristöjen ja infrastruktuurien avoimuus : Avoimuuden lisääminen korkeakoulujen käyttäjälähtöisessä innovaatioekosysteemissä -hankkeen raportti
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja. B. Raportteja ja selvityksiä 118 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)Kartoitus on tehty osana Avoimuuden lisääminen korkeakoulujen käyttäjälähtöisessä innovaatioekosysteemissä -hanketta. Hanketta koordinoi Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Muina toteuttajina ovat Haaga-Helia, Lapin ammattikorkeakoulu ... -
Starting up a firm or not : differences in antecedents of entrepreneurial intentions
(Sage Publications, 2016)Entrepreneurial intentions and their antecedents have been extensively studied in student populations, with results suggesting that higher education does not promote formation of entrepreneurial intentions by students. In ... -
Biotalous Etelä-Pohjanmaan aluetaloudessa
(Suomen Metsätieteellinen SeuraLuonnonvarakeskus, 2016) -
Ruokailuympäristön vaikutus terveellisiin ruokavalintoihin : Tutkimusmenetelmien testaus ja arviointi ravintolaympäristössä
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja A. Tutkimuksia 23 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)Ruokailuympäristön vaikutus terveellisiin ruokavalintoihin -hanke on Suomen Kulttuurirahaston vuosina 2014–2015 rahoittama pilottitutkimus, jonka tavoitteena on selvittää sitä, voidaanko ympäristötekijöillä vaikuttaa ... -
Kuntien elinkeinotoimien tulevaisuuden näkymät Etelä-Pohjanmaalla
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä 117 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)Tutkimuksen päätavoitteena on tuottaa kuntien ja niiden keskeisten sidosryhmien näkemyksiä kuntien elinkeinotoimien tulevaisuudesta sekä toimenpide-ehdotuksia kunnallisten elinkeinotoimien kehittämiseen. Tutkimus toteutettiin ... -
Business transfer awareness raising : A practical guidebook
(Seinäjoki University of Applied Sciences, 2016) -
Espanjan kautta portugaliin : Kontrastiivinen katsaus iberoromaaniseen lähisukukieleen opiskelun tueksi
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja C. Oppimateriaaleja 10 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016) -
AB Seinäjoki : Kohti agrobiotalouden innovaatioyhteisöä
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä 116 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)Tämä raportti kuvaa Agrobiotalous Seinäjoki -valmisteluhankkeen (AB Seinäjoki) keskeiset tulokset sekä hankkeen aikana saadut kokemukset. Valmisteluhankkeen tavoitteena on ollut muodostaa agrobiotalouden osaaja- ja ... -
Internet, verkkopalvelut ja tietotekniset ratkaisut opetuksessa ja tutkimuksessa
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja A. Tutkimuksia 22 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2015)